Steve Aoki, Showtek, Sam Feldt, Joris Voorn e.v.a. naar 7th Sunday
Photocredits: Kevin Verkruijssen

Steve Aoki, Showtek, Sam Feldt, Joris Voorn e.v.a. naar 7th Sunday

Festivalterrein De Roost in Erp/Veghel staat op zondag 20 mei in het teken van 7th Sunday. Steve Aoki, Showtek, Sam Feldt Live, Joris Voorn, Kraantje Pappie en vele anderen zijn inmiddels bevestigd voor het festival, terwijl in de komende periode meer artiesten worden aangekondigd. Daarnaast host Hardwell voor de derde keer op rij een podium met zijn label Revealed Recordings. De Bredase DJ, die in 2016 en 2017 zelf ook even langs kwam en plaats nam achter de draaitafels, heeft daar Julian Jordan, Kura, Sick Individuals, Jewelz & Sparks en anderen vastgelegd.

Het steevast uitverkochte 7th Sunday introduceert bij de aanstaande editie een nieuw concept: The High. Hier wordt een mix van kwalitatieve muziek van toen en nu gepresenteerd, waarmee voor een vleugje nostalgie wordt gezorgd. Hierbij valt te denken aan lekker dansbare vocal house, groovy deephouse en progressive, maar ook de wat steverige beats. Op de meest intieme plek van het festivalterrein, The Mountain, staan Dr Lektroluv, Roog, Rene Amesz, Benny Rodrigues (met een classics-set) en Sander Kleinenberg op de line up van The High.

Bij de vorige edities was The Mountain het domein van Slam! met een eigen stage. Deze stage is echter uit zijn jajse gegroeid en verhuist naar een andere plek op het terrein, waardoor nog meer mensen daar kunnen genieten van de Slam! Stage.

De kaartverkoop voor 7th Sunday is inmiddels van start gegaan. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop is te vinden op: https://7thsunday.nl/tickets/7th-sunday-tickets/.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Kijk ook eens op onze pagina Uitgaan