Festival voor alle leeftijden op 13 oktober in Volkel
Foto credits: Tomdoms.com

Op zondag 13 oktober vindt in Volkel het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Onder meer Bizzey, BZB, Maan en de mannen van STUKTV hebben hun komst bevestigd. Uniek bij Heerlijk Hemelrijk is dat de kassa’s voor bezoekers van alle leeftijden zijn geopend.

In totaal worden negen stages opgebouwd. STUK & Friends hosten de Desperados stage en verwelkomen daar onder anderen Bizzey en Maan. Op de Jupiler Live Stage zijn onder meer BZB en Baby Blue die beide gastartiesten bij zich hebben. Verder worden er tributes aan ABBA, Doe Maar en Creedence Clearwater Revival gebracht.

The Pub is een nieuwe area tijdens Heerlijk Hemelrijk. Daar kan de bezoeker terecht voor het echte kroeggevoel met statafels en livemuziek. Zanger Kafke en Dave Roelvink komen naar The Ballsroom. De Schrimbar is het kleinste en gezelligste feestcafé van Heerlijk Hemelrijk Festival.

Daar waar er vorig jaar één overdekte tent was met springkussens, zijn er nu vier Fun Zones verspreid over het terrein met springkussens en vermaak voor de allerkleinsten. Er zijn ook optredens zijn van dansgroepen.

De oorsprong van Heerlijk Hemelrijk Festival ligt in FestyLand, dat dit jaar op 11 en 12 oktober op dezelfde locatie plaats vindt, met onder meer BLØF, Kraantje Pappie en Tino Martin. Sinds 2014 is de zondag echter een zelfstandig festival voor alle leeftijden. Heerlijk Hemelrijk Festival mocht zich in de afgelopen jaren verheugen op een steeds groeiende belangstelling, waarbij de afgelopen editie volledig uitverkocht was met 15.000 bezoekers. Met 25 graden was dit ook meteen de editie met het mooiste weer.

Tickets zijn tot 5 oktober verkrijgbaar voor €12,50 (excl. fee), daarna gaat de prijs €2,50 omhoog. Abonneehouders van Recreatiepark Hemelrijk mogen gratis naar binnen, evenals kinderen tot en met 2 jaar.

Camping Hemel te Rijk

Tijdens FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival kan aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 11 oktober 14.00 uur tot maandag 14 oktober 12.00 uur. Tickets zijn online te bestellen via www.heerlijkhemelrijkfestival.nl of www.festyland.nl. Op de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: grote namen kijken uit naar ADE editie Tomorrowland