Wat te doen in Amsterdam op zondag 29 oktober 2017

Leuk nieuws! Van ons… voor jullie! Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt hebben wij een nieuwe agenda op onze pagina met leuke activiteiten in de stad zodat je je niet hoeft te vervelen. Kijk het is natuurlijk hartstikke leuk om Amsterdammers te entertainen via een blog maar wij hebben iets nieuws bedacht. Wij willen iedereen die iets leuks wilt doen in de hoofdstad op de wenken bedenken via onze nieuwe online agenda. 

Losse daglijstjes

Vanaf nu geen losse dag lijstjes meer met enkele activiteiten maar een agenda waar je ook kunt zien wat er in de toekomst in de stad voor een leuke dingen te doen zijn! Van Club NYX tot Claire, van de Balie tot diverse evenementen in het Amsterdamse Vondelpark. 

Op zoek naar tips

We zijn bij Vrije Tijd Amsterdam natuurlijk altijd op zoek naar tips. Mocht je een tip hebben is die dus van harte welkom. We kunnen ook aandacht aan uw evenement besteden via onze social media kanalen. Helemaal leuk! Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar info@vrijetijdamsterdam.nl

Wij zijn een website met aandacht voor activiteiten, evenementen en gebeurtenissen in Amsterdam die in onze ogen de volle aandacht verdienen.

Hopelijk hebben jullie er veel plezier van!

Klik hier voor de nieuwe agenda.

vrijetijdamsterdam.nl