Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 24 oktober 2017
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 24 oktober 2017

Het is vandaag 24 oktober 2017. Op deze dag vieren ze in Gambia haar onafhankelijkheid. Zelf hebben we bij VTA niet veel te vieren vandaag. We zijn nog aan het bijkomen van vier fantastische geel zwarte dansdagen in de stad. Wellicht gaan we iets leuks bezoeken om uit die ADE dinsdagdip te kruipen. Speciaal voor jullie, maar dit keer ook een beetje voor ons zelf, maakten we weer een lijstje ‘Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 24 oktober 2017’. Fijne dag vandaag!

Theater

Theater Bellevue – Dans op Dinsdag: Terra Incognita & Bird

In het Theater Bellevue is het weer tijd voor Dans op Dinsdag. Dit keer met de voorstelling Terra Incognita & Bird.Tijdens deze voorstelling proberen ontsnapte vrienden in de tropische hel van Badonia het onbekende land Gurano Hills te bereiken. De missie wordt hen noodlottig. Hallucinaties versmelten met de hardvochtige omgeving en de queeste vergt het uiterste van de reizigers.

Dinsdag 24 okt / 20:30 / meer info

Debat

De Nieuwe Liefde – De Avond van het Liefdesverdriet:

In een avond die gepresenteerd wordt door Hadassah de Boer gaan ervaringsdeskundigen én jijzelf het fenomeen liefdesverdriet te lijf. Dit lijkt ons nou super grappig. Waar de één het op een woest drinken, nachtbraken en Tinderen zet, springt de ander op de fiets om de wilde natuur in te trekken…. En nog veel meer leuke dingen.

Dinsdag 24 oktober / 20:00 uur / meer info 

Pakhuis de Zwijger – De Groene Live #9 – Leed vermarkt

Hoe kan je geld verdienen aan mensen die geen geld hebben? Met o.a. Thomas Muntz van Investico zoeken we het uit. Leed vermarkten, dat is geld verdienen aan mensen die geen geld hebben. Door middel van intimidatie zetten schuldeisers cliënten onder druk om zo veel mogelijk te betalen. Hoe werkt deze schaduwindustrie?

Dinsdag 24 oktober / 20:00 / meer info

Muziek 

De Brakke Grond – Stand Down

Muziek van Jan Decorte & Black Box Revelation/ BLOET: Stand Down in de Brakke Grond op dinsdag 24 oktober. Jan Decorte ruilt de klassieken in voor een compromisloze rockband en een ruw, persoonlijk verhaal dat verteld moet worden.

Dinsdag 24 oktober / 20:30 / meer info 

De Nieuwe Anita – Witte Gei’t Akoestische live muziek

Elke dinsdag bij de nieuwe Anita: de Witte Gei’t Akoestische live. Met iedere week weer een verrassende keuze.

Dinsdag 24 oktober / 21:30 / meer info 

Bimhuis – WORKSHOP & SESSION op het BIMHUIS

Om 20:00 een workshop op het BIMHUIS podium waarbij alle instrumenten welkom zijn, en om 22:00 een sessie met internationaal, jong en gevestigd talent in het BIMHUIS café. Gratis toegankelijk voor musici en publiek. Alle instrumenten (dus ook stem) zijn welkom, inschrijving vooraf is niet nodig.

Dinsdag 24 oktober / 20:00 / meer info 

Weersvoorspelling 

Het is vandaag geheel bewolkt en er valt lichte regen in Amsterdam. Ach, er zijn ergere dingen in het leven!

Bioscoop

Film – American Assassin

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen. Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Woensdag 25 oktober – div tijden – draait in Pathé City en Pathé Arena 

Toedeledoki.

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

 

 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting