Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 27 oktober 2017
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 27 oktober 2017

Kijk nou toch eens wie staat daar nou toch voor de deur…. WEEKEND… Wat een heerlijkheid zeg. Na een weekje zwoegen op je werk, op school of met de stofzuiger en poetslap in de hand is het tijd voor twee leuke dagen en een gezellige vrijdagavond. We hebben natuurlijk weer wat leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet zodat je zelf niet meer op onderzoek hoeft uit te gaan. Hierbij het lijstje ‘Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 26 oktober 2017’. Maak er een vrolijk weekend van allemaal!

VTA TIP

AFAS Live – Echte vrienden

Man, man, man, wat is dat soms toch lekker zeg. Muziek van eigen bodem. Volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner komen 27 oktober speciaal naar de AFAS Live voor een concert. Als dat geen gezellige boel gaat worden dan weten wij het ook niet meer!

Vrijdag 27 oktober / 20:00 / meer info 

Musical 

DeLaMar – Fiddler on the Roof, Met Thomas Acda

Die Thomas Acda is toch ook van alle markten thuis hoor. Tjonge, jonge, jonge. Zingen, acteren, de cabaretier uithangen, zolang de beste man maar oog in oog staat met publiek. Nou dat staat ie vanavond sowieso. Acda speelt de hoofdrol tijdens de musical Fiddler on the Roof. Als je je vrijdagavond met een grote schaterlach wilt beginnen moet je hier heen gaan.

Vrijdag 27 oktober / 20.00 / meer info

Comedy 

Comedy cafe – Stand-up Comedy Show (NL)

Knallende line-up show met pro comedians en een scherpzinnige MC. We sluiten de shows altijd spetterend af met een bekende headliner die tot de top van de Nederlandse stand-up behoort.

Vrijdag 27 oktober / 20:15 – 22:20 / meer info 

Debat 

Pakhuis de Zwijger -Amsterdam 750 jaar #3 – Nog acht jaar te gaan

Bij Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in het Oostelijk Havengebied te Amsterdam is toch bijna altijd wat leuks of iets interessants te doen. Zo ook vanavond. Dan gaan ze in het Pakhuis vooruitblikken naar memorabele projecten die in de aanloop van 2025 worden gerealiseerd. In 2025 bestaat Mokum namelijk 750 (!) jaar! Ja echt waar. Het afgelopen jaar zijn er inspirerende ideeën verder uitgewerkt met en door leden van de Club van 750. Tijd dus voor een update van deze feestelijke projecten, vinden ze bij Pakhuis de Zwijger.

Vrijdag 27 oktober / 19.30 / meer info  

Dansen 

Het Nationale Ballet presenteert – Mata Hari een wereld beroemd icoon

Vanavond staat de Nederlandse spionne én danseres Mata Hari centraal in een grootschalige productie. In het voorjaar van 2016 ging Mata Hari van choreograaf en artistiek directeur Ted Brandsen met een enorm succes in première. Op 15 oktober 2017 is het precies honderd jaar geleden dat Margaretha Geertruida Zelle – zoals Mata Hari’s echte naam luidde – als spionne werd geëxecuteerd.

Vrijdag 27 oktober 2017 /va. 20:15 / meer info

Bioscoop

Film – American Assassin

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen. Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Vrijdag 27 oktober – div tijden – draait in Pathé Arena en de Munt

Weersvoorspelling Amsterdam

Als we de weermannen en vrouwen mogen geloven dan wisselen een zonnetje en regen zich af in onze stad vandaag.

Heb jij nog tips voor in onze dagagenda? Wij horen het graag! Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Toedeledoki,

vrijetijdamsterdam.nl