Wat te doen in Amsterdam op zaterdag 30 september 2017
Photocredits: James Law Glory Sports International

Wat te doen in Amsterdam op zaterdag 30 september 2017

Vandaag in ons lijstje ‘Wat te doen in Amsterdam op zaterdag 30 september 2017’ weer een hoop sportwedstrijden van diverse Amsterdamse ploegen! Maar natuurlijk ook leuke dingen om te doen in Amsterdam op het gebied van cultuur en uitgaan! VTA wenst hiermee iedereen een leuke zaterdag toe.

Sport

Kickboksen Glory 45 – Sporthallen Zuid 

Topsport in de Sporthallen Zuid met onder andere de Amsterdamse toppers Yousri Belgaroui en Hesdy Gerges. Volgens de laatste info kun je er nog bij zijn. Check de site van Glory 45.

Zaterdag 30 september /va. 17:30 / meer info 

Handbal Eredivisie Vrouwen – VOC Amsterdam – Quintus

VOC Amsterdam wilt ritme houden en speelt daarom zaterdag een oefenwedstrijd tegen Quintus uit Kwintsheul.

Zaterdag 30 september / va. 17:30 / meer info

Handbal Eredivisie Mannen – E&O Oosting – Aristos Amsterdam

De handbalploeg van Aristos Amsterdam speelt uit tegen E&O. Aristos won afgelopen weekend met grote cijfers van Venlo en gaat dit proberen in Emmen een mooi vervolg te geven. Op basis van een stukje scorebord journalistiek denken we bij VTA de kansen op een overwinning voor beide ploegen vrijwel gelijk zijn.

Zaterdag 30 september / va. 20:00 / meer info

Rugby ereklasse – Haagsche RC 1 – A.S.R.V. Ascrum 1

Onze Amsterdamse rugbytrots speelt vanmiddag in Den Haag! En er moet gewonnen worden. Beide ploegen staan gelijk op de ranglijst en dus kan er bij winst belangrijke zaken gedaan worden! Sluipt Ascrum richting de middenmoot of blijft in de onderste regionen hangen…..

Zaterdag 30 september / va. 15:00 / meer info

Volleybal Topdivisie vrouwen- US Volleybal – VV Alterno Dames 2

EERHERSTEL. Met koeienletters, ja. Klopt! Dat hadden we niet verwacht afgelopen weekend met drie sets verliezen en met 0 punten terug naar Amsterdam. Tegen Alterno Dames 2 moet er gewonnen worden.

Zaterdag 30 september /va. 18:00 /meer info

Amateurvoetbal de Ajax Amateurs

Klik hier voor het programma van de Ajax Amateurs.

Zaterdag 30 september /div. tijden / meer info

Cultuur

Dansmakers Amsterdam – YOU BETTER MOVE #2 – URBAN NIGHT | FUNK.IRC

In deze editie stelt Yordana Rodriguez* van Illusionary Rockaz Company (IRC) de avond samen. Tijdens een afwisselende en spectaculaire avond, met performances, een jam en een opzwepende DJ en MC, brengt zij de doorgewinterde urban-dansers maar ook de hiphopleken samen.

Zaterdag 30 sept / 19:30 / meer info

Bimhuis – OMAR BASHIR – TRIBUTE TO MUNIR BASHIR

Omar Bashir, grootmeester van de ud, de Arabische luit, betuigt eer aan zijn vader, de legendarische musicus Munir Bashir, naar aanleiding van diens twintigste sterfdag

Zaterdag 30 sept / 20:30 / meer info

Hortus – thematische rondleiding zaden

In deze thematische rondleiding door de tuin en kassen wordt extra aandacht besteed aan de zaden van onze plantencollectie. meer dan 4.000 soorten planten uit de hele wereld groeien in de Hortus. (bijna) Ieder jaar verspreiden zij ook zaden. Deze worden dagelijks verzameld door onze tuinmedewerkers en vrijwilligers. Uiteindelijk verzamelen zij een unieke collectie. Laat u verrassen door het kleinste en het grootste zaad ter wereld, maar vooral ook door de diverse vormen en verspreidingswijzen.

Zaterdag 30 sept /14:00 / meer info

Podium Mozaïek – Het Zuidelijk Toneel / Eva Line de Boer – Zeventien

Een portret van vijf (moslim)meisjes op een leeftijd waar je tussen alles in zit.

Zaterdag 30 september / 20:30 / meer info

Concerto – Busch Trio

Dit jonge pianotrio, vernoemd naar de legendarische violist Adolf Busch, is het meest toonaangevende pianotrio van de nieuwe generatie. In heel Europa krijgt het enthousiaste reacties van publiek en critici. Omri Epstein de “prachtig gevoelige pianist van de groep”, Mathieu van Bellen, wiens “zilverachtige glans eloquent weerklonk”, Ori Epstein, bij wie je “je voelde in de greep van een warme omhelzing”, wonnen alle drie als solist prijzen in internationale concoursen.

Zaterdag 30 september / 14:00 – 15:00 / meer info

KYAS ART SALON – Master guitarist Horacio Burgos

Een speciale avond met Argentijnse tango muziek, en dat aan die prachtige Keizersgracht….

Zaterdag 30 September / 20:30 – 1:00 / meer info

Noorderkerk Amsterdam – Joachim Eijlander

De veelzijdige cellist Joachim Eijlander maakte jarenlang deel uit van het internationaal prijswinnende Rubens Quartet maar vandaag presenteert hij u zijn nieuwe solo cd met de Capricces van DallAbaco en Piatti en een spannende bewerking (voor cello en orgel) van de eerste cellosuite van Bach. Dit programma speelt hij samen met organist Aart Bergwerff.

Zaterdag 30 september / 14:00 – 15:00 / meer info 

Uitgaan

Disco Dolly – Het Straatje Straatfeest

Het Straatje Straatfeest, daar word je nieuwsgierig van hé? Nou klik maar snel op meer info dan, het is de moeite waard… tralalala

Zaterdag 30 sept /18:00 – 05:00 / meer info

vrijetijdamsterdam.nl