Wat te doen in Amsterdam op zaterdag 21 oktober 2017 

Terwijl de stad nog volop aan het dansen is op één van de vele ADE feestjes is het voor ons weer tijd om leuke dingen om te doen voor je op een rijtje te zetten. We beginnen zoals gebruikelijk op zaterdag met de sportploegen die wij volgen want die staan weer te popelen om binnen de lijnen te komen. En we geven ze geen ongelijk. Hierbij het lijstje: “Wat te doen in Amsterdam op zaterdag 21 oktober 2017”.

VTA TIP

De Ajax training bekijken. De laatste welteverstaan. Voor de klassieker tegen Feyenoord. Met een hoop kabaal en vuurwerk geven de fans de spelers steun voor de wedstrijd die nog steeds niet met uitsupporters gespeeld mag worden.

Video: Ajax Ventos

Sport

Vrouwen Handbal Eredivisie – VOC tegen Quintus

De handbalsters van VOC in Amsterdam-Noord, spelen eindelijk weer eens tegen een tegenstander van formaat. Quintus komt op bezoek en dat zijn doorgaans leuke en spannende wedstrijden om naar te kijken. Tijdens dit soort wedstrijden is Sporthal Elzenhagen ook extra gevuld. De regerend landskampioen is wel favoriet. Zonder twijfel. Eens kijken hoe ze daar mee omgaan.

Zaterdag 21 oktober 2017 / 19:30 / meer info

Mannen Handbal Eredivisie Aristos

Aristos Amsterdam won afgelopen week met 26 – 28 tegen Vido en plaatste zich mede door deze overwinning voor de volgende ronde van de beker. Aristos speelt vandaag thuis tegen Hellas, de ploeg die als favoriet naar de Aristoshal toe komt.

Zaterdag 21 oktober 2017 / 20:30 / meer info

Rugby Ereklasse – Waterland – A.S.R.V. Ascrum

Ascrum heeft de smaak te pakken. Vandaag spelen ze de uitwedstrijd in Purmerend tegen Waterland en zullen we zien of ze de goede vorm vast weten te houden.

Zaterdag 21 oktober / 15:00 / meer info

Volleybal topdivisie US Amsterdam

De dames van US Amsterdam hebben de smaak weer te pakken in de topdivisie. Zaterdag beginnen ze al om 15:30 aan hun competitiewedstrijd tegen V.V. Utrecht. De domstedelingen staan laag op de ladder en dus zal er aan US zijde gewaakt moeten worden voor onderschatting.

Zaterdag 21 oktober 2017 / 15:30 / meer info 

Voetbal – Ajax Amateurs

Klik hier voor het programma.

Comedy cafe – Stand-up Comedy Show (NL)

Liefhebbers van Comedy kunnen hun hart weer ophalen bij het Comedy Café. Een schitterende line-up show met pro comedians en een scherpzinnige MC moet er onder andere voor zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. De shows worden altijd spetterend afgesloten met een bekende headliner die tot de top van de Nederlandse stand-up behoort.

Zaterdag 21 oktober / 20:15 – 22:30 / meer info

CREA – plankgasten

Plankgasten is het open podium van CREA dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een zaterdagavond vol warmte en gezelligheid, waar beginnende en wat meer gevorderde artiesten hun kunsten op een laagdrempelige manier kunnen laten zien.

Zaterdag 21 oktober / 20:00 / meer info 

VondelCS – ADE China Pavilion

ADE strijkt neer in VondelCS met het China Pavilion. Onder het motto ‘China ontmoet Nederland, Oost ontmoet West’ levert China Pavilion gedurende Amsterdam Dance Event een verfrissende bijdrage uit het Verre Oosten met een veelzijdig programma.

21 oktober / 13:00 – 04:00 / meer info

Weersvoorspelling

Er wordt aardig wat regen verwacht. Bah.

Heb jij een tip voor in de dagagenda van VTA? Wij horen het heel graag. Mail dan naar info@vrijetijdamsterdam.nl

Toedeledoki.

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting