Wat te doen in Amsterdam op woensdag 18 oktober 2017

Wat te doen in Amsterdam op woensdag 18 oktober 2017
De Balie. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op woensdag 18 oktober 2017

We staan de aankomende dagen met VTA zo goed als geheel in het teken van de ‘geel/zwarte’ ADE dagen. Desondanks maakte we toch een klein lijstje met leuke andere dingen te doen in de stad. Hierbij ‘Wat te doen in Amsterdam op woensdag 18 oktober 2017’. Fijne woensdag allemaal! 

Comedy 

Comedy café – Comedy Atelier (NL)

Tijdens deze te gekke show boetseren de meesters van de comedy aan hun nieuwste en briljantste grappen, kneden ze de actualiteiten om tot de meest hilarische sketches en nemen ze met een penseelstreek de perceptie op de hak. Jonge talenten krijgen de kans om het podium te betreden en hun eerste hersenspinsels uit te werken. Een bijzondere avond, want misschien sta je wel aan de geboorteplaats van de meest memorabele grappen.

Woensdag 18 oktober / 20:15 – 22:30 / meer info 

Film

De Balie – Liefde is aardappelen

Wonderschone en diep ontroerende film over Aliona’s Russische moeder en haar vijf zussen. Ze vertellen onvoorstelbare verhalen over het leven onder Stalin; magistraal en poëtisch verbeeld door beroemd animatie-kunstenaar Massi. Een kleine vrouwengeschiedenis over grote gebeurtenissen.

Woensdag 18 oktober 2017 / va. 18:00 / meer info 

Talkshow

De rode hoed – Skin Deep

Skin Deep: verdiepende talkshow over zwart en wit. Gesprekken over huidskleur zijn vaak explosief, emotioneel of worden vermeden. In deze serie onderzoeken we waarom dat zo is en hoe het beter kan. Met volop ruimte voor twijfel, frustratie en humor. Hosts Andrew Makkinga en Stephanie Afrifa praten met Noraly Beyer, Charl Landvreugd, Jiska Engelbert, Aldith Hunkar, Seada Nourhussen en Simone Kukenheim. Tijdens Black Achievement Month bespreken we het belang van rolmodellen. Zie je jezelf overal? Of bijna nooit? En hoe – positief of negatief?

Woensdag 18 oktober 2017 / va. 19:00 / meer info 

Cabaret 

Klein Bellevue – Held Fuad Hassen

Een nieuwe eigenzinnige cabaretier met zijn typische laid-back comedystijl – in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na het zien van de show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven, maar één ding is zeker: het eten van een appel brengt u altijd met een glimlach terug naar de avond dat u de show van Fuad in Klein Bellevue zag!

Woensdag 18 oktober 2017 / va. 20:30 / meer info

Theater 

Theater Bellevue – Het lijden van de jonge Werther

Tijdens zijn verblijf op het platteland wordt Werther hevig verliefd op Lotte, een meisje dat al verloofd is met Albert. Hij gooit zijn hartstocht volledig in de strijd. Wanneer zijn liefde voor Lotte onbeantwoord blijft, ziet hij geen andere uitweg dan de dood

Woensdag 18 oktober / va. 20:30 / meer info

Weersvoorspelling 

Overwegend bewolkt, af en toe een zonnetje, en rond de 19 graden!

Heb jij of weet jij nog leuke dingen om te doen in de stad? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl