Wat te doen in Amsterdam op woensdag 11 oktober 2017
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op woensdag 11 oktober 2017

Het is vandaag nationale ‘coming out’ dag. Nou juppie, daar zit je op te wachten zeg als homo die nog in de kast zit, die hele ‘coming out’ poppenkast er omheen. Je zit al in de kast en dan krijg je van je hetero collega’s en vrienden ook nog de hele dag ‘Nou, je kan nu eindelijk uit de kast komen hahaha’ te horen de hele dag. Bijna net zo irritant als heteromannen die tijdens de Canal Parade door hun vrouw in het roze worden gestoken. Het overgrote deel van de homo’s dragen alle kleuren van de regenboog, behalve roze. Die weten niet eens hoe die kleur eruit ziet. Flikker op zeg.. Anyway, we stelden weer een lijstje voor je samen ‘Wat te doen in Amsterdam op woensdag 11 oktober 2017’

Debat

De Rode Hoed – Van flikker op! naar Beste reiziger

Wie terugkijkt op de geschiedenis van homoseksualiteit in Nederland kan niet anders dan constateren dat er in korte tijd veel is bereikt. Dankzij een aantal helden die hun rug recht hielden. Ze blikken bij de Rode Hoed deze avond terug en kijken vooruit: want de LHBTI-emancipatie is nog lang niet voltooid. Met o.a Barbara Barend, Jonah Lamers en Alex Bakker.

Woensdag 11 oktober / va. 20:00 / meer info 

Theater

Compagnie theater – Face to Face {Lilianne Brakema/Firma Ducks}

Een pleidooi voor afhankelijkheid, gebaseerd op Ingmar Bergmans culthit Face to Face. In een tijd waarin onafhankelijkheid zowel het hoogst haalbare ideaal is, als de oorzaak van stress, gaat Firma Ducks op zoek naar verbinding. Hoe kunnen we in een veranderende wereld juist onze afhankelijkheid omarmen?

Woensdag 11 oktober / 20:30 / meer info 

Pakhuis de Zwijger – Bahram ziet Abraham

Wat betekent 50 worden voor een man in Nederland? Op 12 oktober 2017 wordt journalist Bahram Sadeghi 50. Maar wat betekent die leeftijd voor een man in Nederland? Vier maanden geleden begon hij met een zoektocht die hem via zijn eigen huisarts en de job-consulent langs de voetbalvelden van Walking Football naar de 300 leden van de Stichting Abrahamsdag bracht. Nu presenteert hij de resultaten van zijn onderzoek.

Woensdag 11 oktober / 20.00 / meer info 

Concert

Paradiso – Hannah Williams & The Affirmations

Hannah Williams uit Bristol debuteerde in 2012 met haar solo album ‘Hill Of Feathers’. In 2016 bracht ze samen met haar Affirmations het album ‘Late Nights & Heartbreak’ uit.

Woensdag 11 oktober / va. 22:00 / meer info 

Comedy 

DeLaMar – The Play That Goes Wrong

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstick komedie!

Woensdag 11 oktober / 20.00 / meer info 

Comedy cafe – Comedy Atelier (NL)

Tijdens deze te gekke show boetseren de meesters van de comedy aan hun nieuwste en briljantste grappen, kneden ze de actualiteiten om tot de meest hilarische sketches en nemen ze met een penseelstreek de perceptie op de hak. Jonge talenten krijgen de kans om het podium te betreden en hun eerste hersenspinsels uit te werken. Een bijzondere avond, want misschien sta je wel aan de geboorteplaats van de meest memorabele grappen.

Woensdag 11 oktober / 20:15 – 22:30 / meer info 

Uitgaan

Sugarfactory – Charly

House, hiphop, soul & disco Line-up:

Julien Simmons & Pokkoemanjewson

Woensdag 11 oktober / 22:30 – 23:30 / meer info 

Weersvoorspelling

We gaan een bewolkt dagje tegemoet met her en der wat regen.

Heb jij of weet jij nog iets leuks voor in de dagagenda van Vrije Tijd Amsterdam? Stuur een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting