Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 20 oktober 2017

Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 20 oktober 2017
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 20 oktober 2017

Zo, dat was wat in de stad vannacht zeg. Overal waar we liepen galmde de beats op maximaal volume uit de boxen, en het was behoorlijk druk in Amsterdam. ADE begon woensdag maar lijkt donderdag pas echt losgebroken. Anyway, we stelden weer een lijstje met leuke dingen om te doen in Mokum voor je samen.

Bij deze het lijstje: “Wat te doen in Amsterdam op vrijdag 20 oktober 2017”

VTA TIP 

Theater Bellevue – Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst geeft jong danstalent een kans met Danslokaal; het talent-ontwikelingsproject waarbij jonge makers uitgenodigd worden nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van Conny Janssen Danst.

Vrijdag 20 oktober / va. 20:30 / meer info 

Musea 

Het Joods Historisch Museum – Charlotte Salomon

Het Joods Historisch Museum markeert het honderdste geboortejaar van kunstenares Charlotte Salomon (1917-1943) met een bijzondere tentoonstelling gewijd aan haar artistieke nalatenschap: het kunstwerk Leven? of Theater?

Vrijdag 20 oktober / 11:00 – 17:00 / meer info

Comedy 

Comedy cafe – Stand-up Comedy Show (NL)

Knallende line-up show met pro comedians en een scherpzinnige MC. Ze sluiten de shows altijd spetterend af met een bekende headliner die tot de top van de Nederlandse stand-up behoort.

Vrijdag 20 oktober / 20:15 – 22:30 / meer info  

Film 

CREA – spamalot – musicalvereniging DOS

Het is het jaar 932 na Christus. In heel Engeland heerst de pest. Koning Arthur wordt erop uitgestuurd om een queeste te voltooien. Samen met zijn bediende Patsy en een bonte groep ridders gaat hij deze uitdaging aan.

Vrijdag 20 oktober / va. 20:30 / meer info

Fotografie

Pakhuis de Zwijger – Hollandse Beelden #2

De tweede live editie van het bookazine voor iedereen met interesse en liefde voor Nederlandse fotografie. Hollandse Beelden is een nieuw bookazine gemaakt vanuit liefde voor de Nederlandse fotografie. Een kwartaalblad dat precies tussen een fotoboek en tijdschrift in zit.

Vrijdag 20 oktober / va. 20:00 / meer info 

Feestelijke opening! Hoera! 

Van Eesteren Paviljoen opening van het paviljoen

Vandaag is het zover: dan openen ze op feestelijke wijze het nieuwe Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas! Aanvankelijk zou de opening plaatsvinden op 13 oktober, maar vanwege het overlijden van burgemeester Eberhard van der Laan is het een week verplaatst. De middag start om 14.00 uur met een inhoudelijk deel in de vorm van een speciaal Van Eesteren Gesprek, onder leiding van Hilde Blank (bestuursvoorzitter EFL Stichting).

Vrijdag 20 oktober / va. 14:00 / meer info 

Weersvoorspelling 

Het is vandaag half bewolkt en er valt regen in Amsterdam.

Heb jij nog iets leuks of weet jij iemand met wat leuks voor in onze dagagenda? Wij horen het dan graag van je. Graag per e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina algemeen!