Wat te doen in Amsterdam op maandag 9 oktober 2017

Wat te doen in Amsterdam op maandag 9 oktober 2017
Stadsschouwburg Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op maandag 9 oktober 2017

Maandag baaldag. Maandag kutdag. Nee joh, ben je gek, elke dag is een leuke dag, of je moet een beroepszuurpruim zijn natuurlijk. We hebben in ieder geval voor iedereen een lijstje samengesteld met leuke dingen in de stad; ‘Wat te doen in Amsterdam op maandag 9 oktober 2017’.

YouTube tip van de week

Of je het nummer leuk vindt durven wij niet te zeggen. Het gaat ons meer om de clip. Taylor Swift zingt in deze clip het nummer ‘Shake it Off’. De clip is geplaatst op 18 augustus 2014. Je ziet de zangeres voor een zeer eenvoudige achtergrond, van voornamelijk zwart en grijs, dansend met haar dansgroep. VTA houdt van alle mensen, maar in deze clip zitten veel mooie mensen. Wie kijkt er nou niet graag naar mooie mensen?

Instagram tip van de week

Negin Mirsalehi. Haar meer dan vier miljoen volgers op Instagram verrast ze met prachtige beelden van haar reizen en leven. Ze was afgelopen weekend te gast tijdens het Vogue Fashion Festival en ze deelde daar haar succesverhaal.

Netflix programma

Maandag, ik blijf lekker met de beentjes op de bank hangen dag? Speciaal voor deze mensen het nieuwe Netflix programma vanaf 8 oktober 2017

Debat

De Rode Hoed – Is er een alternatief economisch model?

Sinds het midden van de jaren dertig van de vorige eeuw zijn de economische wetenschap en de economische politiek op het verkeerde pad geraakt. Ho ho, dat zeggen wij bij VTA niet, dat zeggen ze bij de Rode Hoed. In deze serie colleges legt professor Lex Hoogduin uit waarom dat zo is en wat de gevolgen daarvan zijn.

Maandag 9 oktober 2017 / va. 20:00 / meer info 

Design

Pakhuis de Zwijger – Dutch Design Daily Live 11- Dutch Design Awards preview 2017

Dutch Design Daily en Pakhuis de Zwijger presenteren samen met de organisatie van de Dutch Design Awards (DDA) een aantal finalisten van de Dutch Design Awards 2017. Met een aantal leuke, inspirerende en ondernemende mensen.

Maandag 9 oktober / va. 20:00 uur / meer info 

Talkshow

De Nieuwe Liefde – UP! Talkshow #1: In verbinding

Denk jij er weleens over na hoe belangrijk vriendschap is als je ouder wordt en wat te doen als je dat juist mist? Met Hedy D’Ancona. Prof. dr. Anja Machielse deelt de resultaten van haar onderzoek naar vriendennetwerken, Ine van der Meer van OBA vertelt over OBA Maatje, Lian Priemus geeft een kijkje in In my backyard die statushouders aan Amsterdamse ‘opa’s’ en ‘oma’s’ koppelt en journalist Jitse Schuurmans vertelt hoe je de online wereld kan inzetten voor contact en ontmoeting.

Maandag 9 oktober 2017 /20:00 – 22:00 / meer info

Theater

Stadsschouwburg – Solo Ten Oorlog

In dit jubileumjaar 2017, twintig jaar na de legendarische opvoeringen van Ten Oorlog door De Blauwe Maandag Compagnie, herneemt de auteur van dat huzarenstuk, Tom Lanoye, zijn soloversie ervan.

Maandag 9 okt / 20:30 – 22:00 / meer info

Bijkomen

Spa Zuiver Amsterdam – bijkomen van de eerste dag van de week

Maandag ik voel me door het zware weekend nog steeds niet zo lekker dag? Fiets uit je werk of vanuit je school naar Spa Zuiver en kom even lekker bij met één van de arrangementen die ze daar hebben. Voel je je dinsdag weer als herboren!

Weersvoorspelling Amsterdam

Er zijn wolkenvelden met lokaal wat regen. In de ochtend schijnt soms even de zon. Het wordt 14-16 graden. Morgen is het grijs en valt van tijd tot tijd lichte regen of motregen. Het wordt 14-17 graden. De dagen daarna neemt de buienkans af en is de zon vaker te zien. De temperaturen lopen geleidelijk op en komend weekend wordt het 18-22 graden. Mooie vooruitzichten dus!

Mocht jij nog iets leuks weten voor in de dagagenda van VTA dan horen wij dit natuurlijk graag van je. Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

Toedeledoki.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Leuke dingen te doen in Amsterdam zaterdag 28 april