Wat te doen in Amsterdam op donderdag 31 augustus 2017

Wat te doen in Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op donderdag 31 augustus 2017

Geen zin om uit je werk op te bank te hangen maar wil je nog wat leuks doen? Dat kunnen we begrijpen. Iedere dag zetten we om 07:00 uur in de ochtend ter inspiratie een rijtje ‘wat te doen in Amsterdam’ voor je online. Hoef jij je daar ook niet meer druk om te maken na een dag hard werken of studeren. Wij van VTA zeggen doe er je voordeel mee en misschien zien we je vanavond wel gezellig ergens in de stad.

Lekker sporten in het Volkshotel

Een training die sporten in de open lucht, het ontdekken van de buurt en plezier hebben combineert, speciaal gemaakt voor sportievelingen die na hun werk graag iets energieks doen. Na deze training ben je sterker, sneller en heb je meer energie. Onder andere staan oefeningen voor je balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit op het programma. Aanmelden kan via volkssport@volkshotel.nl. Verzamelen voor de training is direct rechts binnen bij de ingang van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150 en de sportieve sessie vindt plaats van 18:30 uur – 19:30 uur.

Mama Mia Beer Launch op het Beukenplein

In samenwerking met Gebrouwen door vrouwen, ontwikkelde Mama Dough een eigen: Mama Mia! Mama Mia bier is een ‘white ale’ met Italiaanse sinaasappelschil “Een droge en fruitige dorstlesser”, aldus de brouwer. De lancering van dit biertje willen ze samen met jullie vieren! Denk aan gratis pizza punten, een zonnetje op het terras, chille deuntjes door Fubar en natuurlijk heel veel Mama Mia! Mama Mia Beer Launch vindt plaats op het Beukenplein van 18:00 uur – 22:00 uur en de toegang is gratis.

WK 2018 kwalificatie: Frankrijk – Nederland in de bioscoop

Pathé olé olé olé…. Zie je het al voor je een juichende bioscoopzaal? Nou wij wel hoor… Het Nederlands elftal speelt op donderdag 31 augustus de belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 tegen Frankrijk. Je kunt de live uitzending bekijken in de Pathé Arena en Pathé De Munt. De WK uitzendingen vinden plaats bij Pathé Arena op de Arena Boulevard 600 en Pathé De Munt Vijzelstraat 15. Het begint om 20.45 uur en de kosten zijn € 5,00.

Gordan Parks in FOAM (laatste week)

De beroemde en legendarische Amerikaanse fotograaf Gordan Parks (1912 – 2006) bracht via zijn werk belangrijke problemen als segregatie, marginalisatie, ongelijkheid en armoede onder de aandacht bij een heel groot publiek. Naast vele foto’s en contactvellen zullen er tevens delen van zijn eerste twee films worden vertoond. Let op het is de laatste week. Gordan Parks vindt plaats bij FOAM op de Keizersgracht 609. De toegangsprijzen bij FOAM variëren.

TMF 90’s in de Club UP

Elke laatste donderdag van de maand gaan ze in Club UP ‘back to the 90’s’ en is het tijd voor een avondje vol heerlijke jeugdsentimenten. TMF 90’s vindt plaats in de Club UP op de korte Leidsedwarsstraat 26-1 van 23:00 uur tot 04:00 uur. Kosten zijn € 7,00.

Noodlanding Paradiso

Noodlanding is al sinds jaar en dag een begrip onder diverse generaties Amsterdammers. Vooral nu het echte studentenleven weer op het punt van beginnen staat is de verwachting dat de Paradiso weer gevuld zal zijn tijdens een nieuwe editie van het populaire nachtelijke feestje. Noodlanding vindt van 23:00 uur – 04:00 uur plaats bij de Paradiso op de Weteringschans 6-8. Kosten zijn € 5,00.

Nog meer leuke activiteiten te doen in Amsterdam op 31 Augustus 2017

Film tips: Martin Scorsese films in Eye, Tulip Fever film in Studio/K, Patti Cake$, Baby Driver in Pathé

Uitgaan tips: Club Nyx op donderdag, Tequilla Thursday in de Exit en Fay-z bij Disco Dolly

Lifestyle tips: Yin Yoga bij het Volkshotel, Ketllebell Workout in het Sarphatipark

vrijetijdamsterdam.nl

We schreven eerder een artikel over de film Patti Cake$. Dat is wellicht ook leuk voor je om te lezen.