Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 17 oktober 2017

Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 17 oktober 2017
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 17 oktober 2017

Jaja, Amsterdammers. Nog een dagje en dan barst het ADE ‘geweld’ los in ons mooie Mokum. Tot die tijd doen wij nog even rustig aan hoor. Wel hebben we weer wat leuke activiteiten in de stad voor je op een rijtje gezet. Een bescheiden lijstje. Maar toch. Hierbij het lijstje ‘Wat te doen in Amsterdam op dinsdag 17 oktober 2017’.

VTA Tip 

Amsterdamse popprijs halve finale

De Amsterdamse Popprijs is dé bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. De wedstrijd is in haar tweeëntwintigjarig bestaan uitgegroeid tot dé grote bandcompetitie van Amsterdam en omstreken, niet in de laatste plaats door een aantal legendarische halve finales in Paradiso Amsterdam. De zes halvefinalisten die op dinsdag 17 oktober optreden zijn, Kita Menari, The Anaesthetics, MORADO, Rodèlle, HOLYMEN en Dési Ducrot. Wij wensen ze alvast heel veel succes!

Dinsdag 17 oktober /va. 19:30 / meer info 

Danstheater 

Theater Bellevue Dans op Dinsdag: Skyline

Het publiek volgt een groep jonge mensen die elkaars pad kruisen op een zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en maken van elkaar medereizigers in hun leven. Skyline is een indringende theatrale dansvoorstelling over hoopvolle zoektochten naar liefde, lef, vriendschap en een nieuwe wereld. Een jonge generatie dansers neemt het kompas in eigen handen en gaat het avontuur aan.

Dinsdag 17 oktober / va. / meer info

Debat

De Nieuwe Liefde – NEDERLANDSE GELUKSZOEKERS DOOR DE EEUWEN HEEN

Zijn mensen niet allemaal op zoek naar geluk? En is dat ooit anders geweest? Vanavond duiken we in de geschiedenis van Nederlandse gelukszoekers. In mini-presentaties vertellen we de verhalen van migranten, soldaten en avonturiers. Waar zochten ze naar? Wat vonden ze door hun verhuizing? Korte columns houden ons een spiegel voor, in een tijd waar migranten op weinig sympathie kunnen rekenen. Een avond over naoorlogse emigranten, de Nederlandse zoeaven en avonturierster Alexandrine Tinne.

Dinsdag 17 oktober /va. 20:00 / meer info 

Komedie 

DeLaMar – DE VERLEIDERS: Stem kwijt

In Stem kwijt stellen DE VERLEIDERS op hun bekende scherpe, maar humoristische wijze de democratie aan de orde. Volgens hen werkt deze niet meer of heeft misschien nooit gewerkt.

Dinsdag 17 oktober / va. 20:00 / meer info

Bioscoop

Film – Blade Runner 

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD-agent K. een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. K’s ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, een voormalig Blade Runner van de LAPD, die al dertig jaar vermist is.

Dinsdag 17 oktober 2017 /div. tijden / De filmhallen, EYE, FC Hyena, Kriterion, Pathé de Munt, Pathé Arena en the Movies

Weersvoorspelling

Als we de weer mannen en vrouwen mogen geloven dan hebben wij vandaag weer lekker veel zon om van te genieten!

Fijne dag allemaal!

vrijetijdamsterdam.nl