Uitgaan in Amsterdam – Leuke tips van VTA
Photocredits: Mysteryland

Uitgaan in Amsterdam – Leuke tips van VTA

In dit blog plaatsen wij tips op het gebied van uitgaan in Amsterdam. Blijf hier op de hoogte van tips met betrekking tot uitgaan in Amsterdam.


Event data: 13-02-2019 en 05-03-2019

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam dook de stad in en ging op zoek naar leuke plekken waar je gezellig en in een leuke sfeer naar de Champions League wedstrijden van Ajax tegen Real Madrid kunt kijken. Na deze mooie speurtocht kwamen we uit bij het creatieve en multifunctionele schoolgebouw Het Sieraad en restaurant Lokaal Edel, waar je naast heerlijk dineren, ook terecht kunt voor een kop koffie, een lekkere lunch, een borrel en op zondag voor de befaamde Boozy Brunch. Maar in deze rubriek tippen we het evenement Ajax tegen Real Madrid kijken op een groot scherm met gezellige mensen. Vrije Tijd Amsterdam interviewde medewerker Kiki Bosman over de twee bijzondere Amsterdamse gelegenheden. Terug lezen: check -> Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm!


Event datum: 07 februari 2019

Schaatsen onder het Noorderlicht

Diegene die het weekend vrijdagavond op bijzondere wijze willen beginnen kunnen we het schaatsevent ‘schaatsen onder het Noorderlicht’, van harte aanraden. Schaatsen onder het Noorderlicht is een magische avond op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam-Oost. Waterman Sport is aanwezig voor de schaatsverhuur en café Jaap is tijdens het event geopend. DIT EVENEMENT IS AFGELAST! 

Event datum: 02-02-2019

Voor de echte nachtelijke uitgaangoeroes hebben we een leuke tip om naar toe te gaan op zaterdag 2 februari 2019. Die tip komt op naam van het feest Vault Sessions! Onlangs brachten we zelf een bezoekje aan dit nachtelijke house feest in de Warehouse Elementenstraat en we kunnen dit een ieder aanraden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan ook ons artikel over Vault Sessions.


Heeft u ook een leuke tip op het gebied van Uitgaan in Amsterdam? Wij horen leuke tips altijd heel graag. Stuurt u dan een e-mail naar [email protected].

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook leuke nieuwtjes met betrekking tot uitgaan in Amsterdam