Terras in Amsterdam - StrandZuid
StrandZuid is heerlijk vertoeven. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

StrandZuid – terras in Amsterdam

Heb je weleens plaatsgenomen op het terras van StrandZuid. Man, man, man, wat kun je hier toch heerlijk genieten, zeg. Bij StrandZuid op het terras ervaar je het ultieme vakantiegevoel.

En dat niet alleen, je kunt hier ook nog eens heerlijk lunchen en smaakvol dineren. De medewerkers komen je graag een lekker bordje brengen. Dit doe je uiteraard in combinatie met een lekker drankje.

Formule 1

Daarnaast kun je nog veel meer leuke dingen doen bij StrandZuid. Zo zenden ze de formule 1 uit en kun je Max vanaf het strand aanmoedigen.

Bij StrandZuid vermaak jij je als individu, samen met zijn tweetjes of gezellig met een leuke groep. En wat dacht je ervan om met je bedrijf naar StrandZuid toe te gaan. Dat heeft VTA ook weleens gedaan en is ons prima bevallen. Dan kun je het beste een kijkje nemen op de website van deze horecagelegenheid.

Leuke dingen doen

Ben je benieuwd welke leuke dingen je nog meer kunt doen in Amsterdam. Wij geven geregeld tips in ons blog met leuke dingen in Amsterdam. Neem hier gerust een kijkje.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje in onze lijst met terrassen in Amsterdam-Zuid of onze algemene lijst van terrassen in Amsterdam.