Lucas & Steve en meer goede dj's naar Lakedance
Credits: Lakedance

Lucas & Steve en meer goede dj’s naar Lakedance

Lakedance, op zaterdag 18 mei op Aquabest nabij Eindhoven, kent wederom een line up om van te watertanden. Onder meer Lucas & Steve en Ummet Ozcan zijn te vinden op de mainstage, terwijl The Partysquad en Ruthless zijn aangetrokken voor de Winter Park stage.

Brainpower en DIO zijn te verwachten op de Heimwee stage. Lakedance is een niet meer weg te denken festival in het zuiden van het land. Het vindt tweemaal per jaar plaats: een editie in mei/juni en een tweede in augustus. In de afgelopen jaren maakten onder anderen Steve Angello, Nervo, W&W en Bingo Players hun opwachting en ook dit jaar is organisator First Vision erin geslaagd een indrukwekkende line up samen te stellen. Op de vier stages worden uiteenlopende muziekstijlen gepresenteerd.

Op de mainstage verschijnen Lucas & Steve, Tujamo, Ummet Ozcan, Brooks, D.O.D, Tony Junior, Watermät en Jimmy Wilt. Defected Records uit het Verenigd Koninkrijk is sinds 2007 van de partij met een eigen stage: We Are Defected. De programmering van de Defected stage bestaat uit MK, Sam Divine, Low Steppa, Ferreck Dawn, Jess Bays en Missinglinx.

This=Music is de naam van de derde stage. Op deze stage worden de rauwe randjes van de dancemuziek opgezocht met de beste kwaliteit deephouse en techno. De komst van de volgende DJ’s zijn hiervoor bevestigd: Egbert, Secret Cinema, Pablo Discobar Soundsystem, Joey Daniel, Bjorn Wolf, Spxxk en Lazy Larry.

Winter Park is de feestplek bij uitstek, hier wordt er gezorgd voor de feestelijkste sferen met confetti, opblaasdieren en feestmuziek. Die wordt verzorgd door:The Partysquad, Johnny 500, Ruthless, Puinhoop Kollektiv, Team Rush Hour, Onderkoffer, Lampegastuh, Noise Cartel, Tiago Marques en Hak op de Tak

Heimwee is in 2018 geïntroduceerd bij Lakedance en viel meteen in de smaak. Met de beste muziek van vroeger worden de bezoekers meegenomen naar de mooiste momenten uit hun leven. Heimwee belooft R&B classics, guilty pleasures en 90’s/00’s hits gestoken in een vrolijk jasje. De line up bestaat uit: Brainpower, DIO, Elle Rich, Be Charm’d, Derek Shots, Braeff, Vieze Vedi en Fake Tits.

vrijetijdamsterdam.nl