Early birds WTTF tegen torenhoog tarief aangeboden op Ticketswap
WTTF 2017. Photocredits: Jorn Baars

Early birds WTTF tegen torenhoog tarief aangeboden op Ticketswap

“Dit is toch niet normaal meer”, aldus een ‘Welcome To The Future’ fan van het eerste uur. Vanmiddag startte om twaalf uur ’s middags de early bird verkoop. Fans konden voor € 49,25 + € 4,25 service-fee een zogenoemd early bird kaartje kopen echter waren die al binnen een mum van tijd uitverkocht. Festivalgangers kunnen nu alleen nog tegen de reguliere prijs een kaartje kopen.

“En, dat is nog niet eens zo erg. Wat wel krankzinnig is, is dat de gekochte early birds van WTTF nu op ticketswap staan aangeboden. Er staan er al twintig op die je voor minimaal € 82,- kunt kopen. Verdomme bijna het tweevoudige van de early bird prijs”, aldus de fel geïrriteerd klinkende WTTF-fan.

Een kijkje in de reglementen van Ticketswap leert dat tickets met een meerwaarde van 20% verkocht mogen worden. Die 20% heeft betrekking op de hoogste prijs van alle officiële kaarten die er door een festival verkocht worden.

Vooralsnog lijkt er in ieder geval niks anders op te zitten dan via het officiële kanaal van Welcome to the Future, een kaart tegen de reguliere prijs aan te schaffen. Of je moet de hoofdprijs willen betalen via Ticketswap. Dat kan natuurlijk ook.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg ook ons blog uitgaan in Amsterdam

Gerelateerd artikel:

Gezocht: 2578 kaarten voor Welcome To The Future