Club NYX viert 5-jarig bestaan
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Club NYX viert 5-jarig bestaan

Het wekelijkse zaterdagfeestje SaturGAY in de Amsterdamse Club NYX staat vanavond geheel in het teken van het 5-jarig bestaan van de nachtclub.

Vrijdag

Vrijdag begon het jubileumfeest al met de volgende line-up;

Vic Crezée, Phalerieau, Venour, DJ Turne, SUNNY, DIRTY DAAN, One Tricky Pony, Aiscream, Krijn in de kosmos, Prins Glitter, Harry Foolish, Invictim, NINA, Billy Balster, Fijne Snuiters, Maarten de Vries en Fladder & Vleesworst.

Club NYX viert 5-jarig bestaan
Tekst aan de muur in de club NYX.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Zaterdag

Zaterdag wordt er een hoop gekkigheid verwacht en is dit de line-up; Miss Bunty, Valentijn, Jerry Frisky, The G-Team, Aiscream, Raphaella Brown, Samsaetion, Osie Square, Charlie, Tranny 4/7, Nancy Goreng, Stennis, Femmetastic, DJ Samaker, Da Phonk, Pasquinel, Jeansolo, Prin6, PT.Alexander, Spikey Lee, DJ Soulfania, The Heartbreaks – DJs, Krijn in de Kosmos & Barman.

Club NYX viert 5-jarig bestaan
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Naast deze waslijst aan artiesten is er vanavond nog veel meer leuks te beleven in de NYX.

Over Club NYX

De NYX zit in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat. De club bestaat uit vier verdiepingen. Bij binnenkomst loop je door een gangetje langs de kassa en de kluisjes. Op de eerste verdieping zit een grote bar en de hoofdzaal met daarin nog een klein barretje.

Een bar met een klein danszaaltje

De tweede verdieping zit een bar met een klein danszaaltje. Loop je nog een trap omhoog kom je bij de toiletten aan. En de rookruimte.

Pispotten hangen aan de muur

Pispotten hangen aan de muur met daarvoor de DJ booth en de bouwvakkershokjes met ‘zittoiletten’. Als het op bijzondere toiletruimtes in Amsterdam aankomt staat Club NYX overduidelijk op nummer 1.

Voor ons de leukste club in de stad

Onze persoonlijke voorkeur gaat bij VTA ook uit naar Club NYX. En dan hebben we het niet alleen over de toiletten. Voor ons zijn zij de leukste club in de stad.

Saturgay in de NYX

Iedere zaterdag organiseert 3xNYX van club NYX een Saturgay editie. Deze feesten worden samen gegeven met diverse partijen die actief zijn in de evenementenbranche in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Club NYX stapt over op milieuvriendelijke rietjes

Half gevulde club NYX stapt over op milieuvriendelijke rietjes

In beeld: Club NYX hosted by pussy wagon

Sfeerbeelden club NYX tijdens drag queen Trixie Mattel

Koningsdag in Amsterdam: drie dagen feest bij de Nyx

Debuut van Trixie Mattel

Griezellige sexy vibe tijdens Hallo Queen

Video fragmentje: Traffa Mafia