'Tiefschwarz-Brothers' jubileum bij RADION
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

‘Tiefschwarz-Brothers’ jubileum bij RADION

Muziekproductie team Tiefschwarz, bestaande uit de Berlijnse gebroeders Ali en Basti Schwarz vieren dit jaar hun 20-jarig jubileum bij Radion. Als onderdeel daarvan staan ze vrijdagavond in de RADION in Amsterdam. De Radion is in Amsterdam toch wel een van de vetste underground nachtclubs.

Dobbelaer en Kirchner

De van house bevlogen gebroeders werkten onder meer samen met gerenommeerde artiesten zoals Missy Elliot, Cassius, Osunlade, Depeche Mode en Madonna. Om deze mijlpaal te vieren ondersteunen de ervaren rotten de lokale Amsterdamse DJ’s Bas Dobbelaer en Hubert Kirchner.

RADION Café

Tijdens diezelfde nacht kun je ook uitgaan in Amsterdam in het RADION Café waar een nieuw getalenteerd duo Rubin Kodheli uit Albanië en de in Amsterdam geboren Arjuna Schiks acte de presence zullen geven. Zij vormden afgelopen zomer een magisch muzikantenduo in de Cascata Studio aan het prachtige Lago Maggiore in Italië.

Zaterdag

Zaterdag staat bij de Amsterdamse club een editie van Person of Interest op het programma met als line-up Person of Interest, Harrison BDP en Kaap. Deze drie artiesten zorgen er doorgaans voor dat het een groot feest op de dansvloer is. Daarom durven we bij Vrije Tijd Amsterdam met een gerust hart te zeggen, dat je hier lekker los kunt gaan!

vrijetijdamsterdam.nl

PS Bij de Shelter kun je vrijdag ook leuk uitgaan in Amsterdam.