Q-Dance presents Scantraxx 15 years in AFAS Live
Coming soon in AFAS live... Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Q-Dance presents: Scantraxx 15 years in AFAS Live

Vanavond, zaterdag 4 november, keert Q-Dance terug naar haar roots met het label waar het allemaal mee begon voor hardstyle: Scantraxx. Tijdens deze nacht kijkt Q-Dance terug op 15 prachtige Scantraxx jaren. “Ga mee op een reis door 15 jaar hardstyle gevuld met de meest epische hoofdstukken uit de Scantraxx geschiedenis. Van de eerste klassiekers tot aan de evolutie van de RAW sound, alles komt langs tijdens deze memorabele nacht”, laat een woordvoerder van Scantraxx weten. 

Hoofdstuk 1: The Beginning

Scantraxx stond aan de wieg van hardstyle. Daarom wordt de avond afgetrapt met drie dj’s die er vanaf het begin af aan bij waren; Scope DJ, A-lusion en Pavo.

Hoofdstuk 2: The Essence

Hoofdstuk 2 wordt geopend door niemand minder dan hardstyle godfather DJ The Prophet. Van de dikste Scantraxx hits tot aan toekomstige klassiekers, alles komt langs tijdens The Essence. Om het af te maken geven Devin Wild, Adrenalize en KELTEK bezoekers een kijkje in de toekomst.

Hoofdstuk 3: Scantraxx Evolutionz

Hardstyle liefhebbers kunnen de evolutie van hardstyle ontdekken samen met D-Block & S-te-Fan. Dit energieke duo is je gids tijdens het derde hoofdstuk van de avond, waarin zowel het verleden als de toekomst aan bod komen.

Hoofdstuk 4: A2 Records Journey

RAW Zwaargewichten Ran-D & Adaro werken samen en bundelen hun krachten naar hun A2 Records tijd. Liefhebbers van het hardere werk mogen hoofdstuk 4 gewoon echt niet missen.

Hoofdstuk 5: Scantraxx XXL

Het slotstuk waarmee de avond op passende wijze wordt afgesloten is met de DJ waarmee het allemaal begonnen is: DJ The Prophet. Hij neemt je samen met zijn beruchte alter ego The Masochist mee naar de hardste uithoeken van zijn loopbaan.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Q-Dance presents Scantraxx tijdens 15-jarig jubileum in AFAS Live start op zaterdag 5 augustus.

vrijetijdamsterdam.nl