Marktkantine trots op gloednieuwe resident van nachtclub

Het kan niet anders dan dat vannacht de Marktkantine op haar grondvest gaat schudden als techno producer en DJ Reinier Zonneveld zijn intrede maakt in de Amsterdamse nachtclub. Techno fanaten zijn van elf uur tot vijf uur ’s nachts welkom in de club aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam. Kaarten voor het evenement kunnen online gekocht worden of aan de deur.

Reinier Zonneveld

Reinier Zonneveld keert op 11 november terug voor de tweede editie van ‘Filth on Acid’. We zijn dan ook onwijs trots om Reinier als gloednieuwe resident van onze club te mogen benoemen. Reinier zal het het volledige spectrum van zijn geluid ten gehore brengen. Variërend van diepe melodieuze vibes tot het tegenovergestelde. Tijdens deze avond zal er ook een een special guest zijn opwachting maken”, aldus de organisatoren bij de Marktkantine die vol trots vooruit kijken naar de dansnacht in Amsterdam-West.

Vooruitblik

Volgende week vrijdag 17 november draaien Michel de Hey en Benny Rodrigues tijdens Cantina onder meer samen in de nachtclub. Cantina is het wekelijkse feest op vrijdagavond in De Marktkantine. Cantina is een extraordinary ride in een kleurrijke, excentrieke en uitgesproken nacht. Met verschillende acts, verassingen en muziek.

vrijetijdamsterdam.nl

Wij raden nog een verwant artikel aan over het feest van zaterdag 11 november 2017 in de Shelter in Amsterdam.