Bridgen in Amsterdam? Dit zijn de bridgeclubs per stadsdeel!

Wil jij bridgen in Amsterdam? In de stad zijn veel bridgeclubs aanwezig. Veel mensen vinden het fijn om een potje bridge te spelen. Speciaal voor de bridgeliefhebbers in de stad, hierbij een overzicht van de bridgeclubs in Amsterdam.

West, oost, noord, zuidoost

Amsterdam-West

Amsterdamse Bridge Academie Club

Bij de Amsterdamse Bridge Academie Club staat gezelligheid centraal. Toch vinden ze het ook leuk om op een serieuze manier te kaarten. ABAC is een kleine, doch fijne club.

Adres: De Clercqstraat 136

Amsterdam-Oost

Pontania

Ben je op zoek naar een bridgeclub in Amsterdam-Oost? Dan is Pontania misschien wel een leuke optie. Deze vereniging is middelgroot, gezellig en telt ongeveer 100 leden.

Adres: Roomtuintjes 233

Amsterdam-Noord

Het Zwanenmeer

Bij Het Zwanenmeer in Amsterdam-Noord zijn meerdere bridgeclubs actief. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Adres: Beemsterstraat 491

Amsterdam-Zuidoost

Bridgeclub Amsterdam UMC

Deze bridgeclub is opgericht in 1983 en gaat dus al vele jaren mee! Bridgeclub UMC (voorheen Bridgeclub AMC) bestond bij de oprichting uit werknemers en hun partners van de voorlopers van het AMC, het Wilhelmina Gasthuis en het Binnengasthuis. Later mochten ook mensen van buiten de organisatie lid worden.

Adres: Meibergdreef 9