Eredivisieclub US Amsterdam zoekt sympathieke sponsoren
Photocredits: JohnsPictures.nl

Eredivisieclub US Amsterdam zoekt sympathieke sponsoren

Volleybalclub US Amsterdam, de eerste damesvolleybalploeg die sinds vijftig jaar op het allerhoogste landelijke niveau acteert blijft naast de mooie sponsoren die de club al rijk is nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste geldschieters. Afgelopen juni heeft US Amsterdam een Eredivisie licentie toegekend gekregen door de NeVoBo en zodoende worden volleyballiefhebbers tegenwoordig getrakteerd op topsport volleybalwedstrijden met de beste ploegen uit Nederland.

Doordat de Amsterdamse volleybalploeg in de eredivisie speelt brengt dit automatisch een hoop extra kosten met zich mee. Zo zijn er bijvoorbeeld extra trainingen met bijkomende extra kosten voor de zaalhuur, moeten er bondsgelden worden betaald en zijn er een hoop andere kosten die gemaakt worden om het eerste damesteam op een zo goed mogelijke manier te kunnen faciliteren.

De club zette afgelopen zomer met een hoop vrijwilligers de schouders onder een groot aantal extra taken om zodoende te voldoen aan de eisen die de NeVoBo stelt aan het spelen in de Eredivisie. En die effort ging de club goed af maar desondanks blijft sponsoring een zeer belangrijke en noodzakelijke inkomstenbron om US op een zo goed mogelijke manier te kunnen ondersteunen in het Eredivisieavontuur.

Onder leiding van Frank van Rooijen, Sebastien de Paula en Mark Roper doet US Dames 1, een team van jong talent gecombineerd met de nodige ervaring er alles aan om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Trainer Frank van Rooijen liet destijds weten: ‘Het gaat een spannende reis worden. Ik geloof echter in de potentie van de groep. Dat geloof is ook aanwezig bij onze hoofdsponsor Pharmafilter en onze partners Hot ITem, Nedflex en Juraysse Fleurs. Zij hebben zich de afgelopen twee maanden al aan deze ambitie gecommitteerd. Daar zijn we reuze blij mee en hopelijk staan er nog meer bedrijven op die de club financieel willen ondersteunen. Met zijn allen gaan we er dan alles aan doen om mooie resultaten te boeken’, aldus de hoofdcoach van US.

Bedrijven kunnen doneren via een speciale pagina maar er kan ook contact op worden genomen met de sponsorcommissie.

vtasport.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam