Marc Overmars in de belangstelling van 'oude liefde' Arsenal
Credits: Ronnie Mac Donald

Marc Overmars in de belangstelling van ‘oude liefde’ Arsenal

Net nu Marc Overmars er na een aantal magere jaren, goed op staat bij de supporters van AFC Ajax, wordt de directeur voetbalzaken door VI gelinkt aan een terugkeer bij Arsenal. ‘Marc Overmars staat mogelijk voor een terugkeer bij Arsenal. De 45-jarige directeur spelerszaken van Ajax is een van de kandidaten voor de functie van technisch directeur bij de Londense club’, schrijft VI.nl.

Vertrek naar Bayern Munchen

De huidige technisch directeur Sven Mislintat vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Bayern München en zodoende moeten de Londenaren op zoek naar een nieuwe technische man. Overmars, die sinds de zomer van 2012 als directeur spelerszaken actief is bij Ajax, heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot 2020.

Overmars kende een mooie tijd in Londen

Overmars kende als voetballer een mooie tijd in Londen. De destijds razendsnelle buitenspeler vertrok na vijf succesvolle Ajax jaren voor 15 miljoen euro naar Arsenal FC. Overmars veroverde met de Gunners het landskampioenschap en de FA Cup.

De vleugelaanvaller behaalde met de club uit Londen in 2000 de UEFA Cup. Na pingels ging die prijs echter naar de Turkse voetbalclub Galatasaray.

VTA Sport

Lees ook: Zware delegatie voor Frenkie de Jong in Amstel Hotel