'Kan me niet voorstellen dat bekerfinale als tussendoortje wordt beschouwd'
Photocredits: Orange Pictures

‘Kan me niet voorstellen dat bekerfinale als tussendoortje wordt beschouwd’

‘Ze zeggen van niet en je zou stellen van wel. Een tussendoortje van het Champions League avontuur. Eerst Tottenham uit en dan Tottenham thuis. Als je er zo in staat als Ajax speler dan ben je niet helemaal goed bij je hoofd. Dit is de eerste prijs in vier jaar die je kan winnen, meen ik. Ik kan me niet voorstellen dat je deze wedstrijd als tussendoortje beschouwd, laat Valentijn Driessen, chef voetbal van de Telegraaf in reactie weten op de vragen van Telegraaf verslaggever Pim Sedee. Laatst genoemde vroeg de Ajax-kenner of de bekerfinale voor Ajax misschien een beetje een tussendoortje zou kunnen zijn en of Willem II daarvan zou kunnen profiteren.

Woensdag staat er alleen een finale op het spel

‘Ook werd de bekerfinale vergeleken met de halve finale. Zondag kun je een prijs omhoog houden en woensdag staat er alleen de finale op het spel’, aldus Valentijn Driessen.

Kentering in de selectie van Ajax

Later in het gesprek bespreken de twee nog kort de selectie van Ajax, waarbij het behouden van Onana en Nico Tagliafico aan bod komt. “Kentering in de selectie aan de gang. Aantal spelers die misschien wel langer willen blijven”, aldus de chef voebal van de Telegraaf.

VTA Sport

Reageren op dit artikel kan onderaan de pagina.