Eerste JEFFREY HUBREGTSE FUNtoernooi bij JOS/Watergraafsmeer
Op de FOTO (van Eye4Sports): Mitchell Piqué (links) en Pascal Heije zullen voor de Golden Boys van Ajax op het Jeffrey Huybregtse FUN-toernooi aantreden.

Eerste JEFFREY HUBREGTSE FUNtoernooi bij JOS/Watergraafsmeer

Topvoetbal op 25 mei (Hemelvaartsdag) in Amsterdam! Dan zal op het terrein van voetbalvereniging Jos/Watergraafsmeer het (eerste) JEFFREY HUBREGTSE FUNtoernooi worden georganiseerd. De deelnemende ploegen zijn die van (ex)profvoetballers. Zo komen AZ, Haarlem, Telstar, Ajax en Volendam in actie. Wat bekende namen? Yuri Cornelisse, Kenneth Goudmijn, Mitchell Piqué, Nordin Wooter, Kiki Musampa, Dennis Gentenaar, Brian Tevreden, Radjin de Haan, Michel van Oostrum, Edwin Zoetebier, Jeffrey Kooistra…

Het evenement wordt gespeeld ter nagedachtenis aan de een paar jaar geleden aan ons ontvallen Jeffrey Hubregtse. De voetballer overleed op 42-jarige leeftijd na een tragisch ongeval van een jaar eerder. Hij kwam onder andere uit voor Ajax, Volendam, Telstar maar ook JOS/Watergraafsmeer. Hubregtse was een man van veel lol, ‘fun’. Vandaar dat de inkomsten van het toernooi geheel gaan naar de FUN Foundation, een ANBI-stichting die zich inzet voor de kinderen in het straatarme West-Afrikaanse land Gambia.

Vanaf 15.00 uur is de opening van het toernooi, om 18.00 uur de prijsuitreiking. Locatie: Jos/Watergraafsmeer, Sportpark Drieburg, Drieburgpad 3 te Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

Gerelateerd bericht over Seks, drugs en voetbal door Maarten Bax