Een zevenklapper dankzij mijn held: Donny van de Beek
Ramon Ensing op zijn scooter

Een zevenklapper dankzij mijn held: Donny van de Beek

“Een zevenklapper dankzij mijn held Donny van de Beek die ik al de hele tijd in de basis wil hebben staan”, begint onze Ajax criticaster Ramon Ensing uit Betondorp, vrolijk over zijn relaas van de wedstrijd die zondagmiddag werd gespeeld tussen Excelsior en Ajax in Rotterdam.

“Ajax had na jaren een vrij lastige middag te hebben gehad nu eindelijk een makkie. Ze hebben het uitstekend gedaan en wisten gelukkig ook de het trekker over te halen. Ok, één speldenprikkie van Excelsior, maar het zij ze vergeven.”

“De vrije trap van Schöne vond ik ook speciaal. Maar, ik benadruk nogmaals dat je met Van Beek een middenvelder hebt die denk ik van alle middenvelders in de Eredivisie het vaakste in de zestien komt met zijn lopende acties en dat vind ik een genot om te zien. Ga er ook wel vanuit dat Erik ten Hag dit nu ook wel inziet.”

“En man, man, man, wat zijn die gasten van Excelsior slecht, zeg. Die gaan nog een leuk jaar tegemoet, haha.”

“Tja, een simpele drie punter, en het mooie is we lopen nu ook een paar goals in op PSV, nou na Benfica is dit wederom een goed resultaat. Nu even rust en de interlands komen er weer aan. Tot de volende keer Ajax vrienden”, laat de voormalige Amsterdamse rokkenjager en voetbalkenner ten slotte weten.

Een zevenklapper dankzij mijn held: Donny van de Beek

vtasport.nl

Vorig artikel: Amsterdam leuke dingen doen 12 November

Gerelateerd artikel: Ajax tegen Benfica: wat schreven de kranten

Gerelateerd artikel: Wedstrijdselectie AEK komt te vroeg voor Ziyech