Breaking news: “Ajax kiest Ten Hag”
Ten Hag.

Breaking news: “Ajax kiest Ten Hag”

De Telegraaf heeft zojuist gepubliceerd dat Ajax razendsnel heeft doorgeschakeld na het vertrek van Marcel Keizer. Volgens de telegraaf zullen de Amsterdammers na het weekeinde Erik ten Hag (47) als opvolger van Keizer presenteren. De trainer van FC Utrecht heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract van circa 700.000 euro en mag zodoende voor dat bedrag vertrekken.

De tukker was ook bij de beloften van Bayern Munchen trainer

“Overmars haalde Ten Hag in 2012 als bestuurslid technische zaken voor Go Ahead Eagles, maar vertrok zelf op dat moment naar Ajax. De tukker was daar trainer, voordat hij in 2013 bij (de beloften van) Bayern München aan de slag ging,” meldt de Telegraaf.

De Telegraaf laat ook weten dat het feit dat Ten Hag als ’verdedigende trainer’ te boek staat, voor Overmars geen bezwaar is.

Alfred Schreuder moet de rechterhand van Ten Hag worden

“Ten Hag staat sinds 2015 onder contract bij FC Utrecht en won afgelopen seizoen de play-offs voor Europees voetbal. Alfred Schreuder (voormalig coach van FC Twente en nu assistent-trainer bij het Duitse Hoffenheim) moet de rechterhand van Ten Hag in Amsterdam worden”, aldus de Telegraaf.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Nipte zege Ajax tegen Heracles Almelo