Ajax zwaait Luis Orejuela tijdelijk uit naar Brazilië
Photocredits: Bruno Haddad Cruzeiro

Ajax zwaait Luis Orejuela tijdelijk uit naar Brazilië

De bekende Braziliaanse voetbalclub Cruzeiro heeft zondag bevestigd dat ze Luis Orejuela tijdelijk overnemen van Ajax. De Colombiaanse rechtsback gaat een jaar op huurbasis voor de Brazilianen spelen. Zodoende komt de Ajax-speler waarschijnlijk meer aan spelen toe. Goed nieuws dus!

De overstap naar het Noorden

De Colombiaan is derde Ajax-voetballer die in korte tijd op huurbasis naar een andere club vertrekt. Aanvaller Kaj Sierhuis stapte tijdelijk over naar FC Groningen en middenvelder Azor Matusiwa maakte de overstap naar De Graafschap in Doetinchem.

Trainingskamp in Orlando

Ajax is momenteel op trainingskamp in Orlando in Florida. De ‘rood/witte’ ploeg van trainer Erik ten Hag speelt in Amerika twee wedstrijden. Daarnaast staan er nog meerdere activiteiten op het programma.

Strijden op drie fronten

De Amsterdamse voetbalclub strijdt momenteel nog op drie fronten mee. De KNVB-beker, titel en Champions League beker kunnen worden gewonnen. Met de spelers die trainer Erik ten Hag nu tot zijn beschikking heeft, kan Ajax best eens hoge ogen gaan gooien. Deze selectie lijkt momenteel de beste spelers te bevatten in vergelijking tot de afgelopen jaren. Daley Blind en Tadic waren goede aankopen vanwege hun ervaring.

vtasport.nl

Zelfs de Ajax clubwatcher was sprakeloos