Ajax veilig geland op Orlando en aangekomen in spelershotel
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ajax veilig geland op Orlando en aangekomen in spelershotel

Ajax is vannacht veilig geland op Orlando en aangekomen in het spelershotel. De Ajax-selectie volgt onder de regie van trainer Erik ten Hag van zaterdag 5 januari tot en met zaterdag 12 januari een trainingskamp in Orlando, Florida. De Amsterdamse club neemt tijdens de oefenstage deel aan de Florida Cup. Tegenstanders zijn de Braziliaanse grootmachten Flamengo en São Paulo. De wedstrijd tegen Flamengo vindt plaats op vrijdag 11 januari en zaterdag 12 januari staat het treffen tegen São Paulo op het programma. Goed nieuws voor de Ajax-fans: beide wedstrijden worden rechtstreeks via Ziggo Sport uitgezonden.

Naast de twee wedstrijden tegen de Zuid-Amerikaanse ploegen is er voor de Ajax-spelers naast zware trainingssessies een hoop meer te beleven in Orlando. Van die belevenissen doet Ajax media uitgebreid verslag. Zij zijn ook in Florida.

Er staat sowieso iedere ochtend een Breakfast Show op het programma met de hoogtepunten van de afgelopen dag. Daarnaast worden de Ajacieden tijdens de Ajax USA Tour Quiz aan de tand gevoeld over hun kennis van Amerika.

De eerste officiële wedstrijd die Ajax zal spelen is op 20 januari, dat is een competitietreffen tegen SC Heerenveen. Leuk detail is dat de tweede wedstrijd opnieuw tegen de Friezen gespeeld wordt. Ditmaal voor de KNVB-beker. Die cupmatch wordt gespeeld op donderdag 24 januari.

De derde officiële wedstrijd is het duel waar menig voetballiefhebber al een tijdlang reikhalzend naar uitkijkt. Het is de klassieker die op 27 januari 2019 gespeeld zal worden in de Rotterdamse Kuip.

vtasport.nl

Lees ook: Amsterdam leuke dingen doen 6 januari