Ajax morst punten in Den Haag

Ajax heeft zondag punten gemorst in Den Haag. In het Cars Jeans Stadion speelde de ploeg van Marcel Keizer met 1-1 gelijk tegen ADO.

In het duel waarbij nog steeds geen Ajax supporters aanwezig mogen zijn kwamen de Amsterdammers nog wel op voorsprong. Na een aantal gemiste kansen scoorde Veltman in de 28e minuut uit een voorzet Ciyech met een kopbal.

Nadat Den Haag in de tweede helft een aantal keer bijna tot scoren wist te komen was het in de 71e minuut toch raak. ADO-spits Johnsen verschalkte in de zestien meter Ajax-keeper Onana.

In de extra tijd was Ajax nog dichtbij de winnende treffer

In de extra tijd was Ajax nog dichtbij de winnende treffer. Younes, Dolberg, Neres en Huntelaar waren hierbij betrokken maar de bal ging er niet in.

Ajax speelt komende woensdag in het ADO stadion tegen Scheveningen

Ajax speelt komende woensdag om 18:30 uur de bekerwedstrijd tegen Scheveningen. De wedstrijd wordt ook gespeeld in het stadion van ADO. Bij deze wedstrijd mogen weer geen Ajax-supporters aanwezig zijn.

Opstelling Ajax:

Onana, Veltman, De Ligt, Viergever, Dijks (Dolberg ‘85), v.d. Beek, F. de Jong (Schone ’75), Ziyech, Kluivert (Neres ’67), Huntelaar en Younes

vrijetijdamsterdam.nl