Ajax gekte bij de Westerunie: Megascherm tijdens AJAX – REAL MADRID
Belgie vs Frankrijk op Westergasterrein. Foto/video: vrijetijdamsterdma.nl

Ajax gekte bij de Westerunie: Megascherm tijdens AJAX – REAL MADRID

De Westerunie in Amsterdam doet net als een groot deel van Amsterdam mee met de ‘Ajax gekte’. Op 13 februari (Ajax speelt dan thuis) en 5 maart (Ajax speelt dan uit) worden de  Champions League wedstrijden tussen de Koninklijke uit het Spaanse Madrid en de Mokumse trots AFC Ajax uitgezonden op een prachtig groot megascherm.

Thrillers op mega-scherm

“In de Westerunie kijk je deze thrillers op mega-scherm! Met zit- en staplekken, pullen bier, André Hazes door de speaker en GRATIS ENTREE”, is te lezen op de website van de Westerunie. De Westerunie opent de poorten om 19:00 uur en voetballiefhebbers die nog moeten eten kunnen dat doen op het Westergasterras.

Heerlijke Amsterdamse bluf, talenten en routiniers

“Na een heerlijke ongeslagen groepsfase in de CL telt AJAX eindelijk weer mee in Europa. De mix van talenten & routiniers met die heerlijke Amsterdamse bluf zorgt er voor dat Ajax weer ouderwets de harten verovert van voetballiefhebbers over de hele wereld. Op 13 februari (thuis) en 5 maart (uit) strijden onze godenzonen tegen recordwinnaar Real Madrid, die de cup de afgelopen 3 jaar mee naar huis nam. Maar toen hadden ze Ronaldo en coach Zidane nog…. Aan Ajax de eer om de hegemonie van Real te doorbreken”, vervolgt de organisatie de tekst die te lezen is op hun eigen site.

Teleurstelling bij Belgen op het Westergasterrein

Door de succesvolle prestaties van de Belgische ploeg tijdens het afgelopen WK keken destijds veel voetballiefhebbers bij de Westerunie op een megascherm in Amsterdam naar de WK wedstrijd van de Belgische nationale ploeg. België werd toen, onder toeziend oog van een vol Westergasterras, uitgeschakeld door Frankrijk. Les Blue werd later ook eindwinnaar van het WK.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: TG: Ajax spits Sierhuis naar FC Groningen 

Lees ook: Mislukte plofkraak Surinameplein in Amsterdam

24 x Ajax tegen Real Madrid op groot scherm kijken 

Historie Europese duels tussen Ajax en Real Madrid

Real Madrid ook zonder Isco tegen Ajax 

Ajax Real Madrid op groot scherm in Ziggo Dome

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting