Ajax freewheelend naar Portugal
Ramon Ensing op zijn scooter.

Ajax freewheelend naar Portugal

“Ik heb wederom een oppermachtig Ajax gezien dat al na 23 minuten spelen de 3 punten binnen heeft gehaald”, begint onze vaste Ajax criticaster Ramon Ensing over het duel van Ajax zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena tegen Willem II.

“Het was voor Ajax een appeltje eitje en dan krijg je weer hetzelfde als zo vaak: concentratie verlies, waardoor de nauwkeurigheid in de eind pas niet goed is, terwijl je ook aan je doelsaldo kunt werken en niet te vergeten je vermaakt het publiek in het stadion. Vroeger in de Meer wonnen we deze wedstrijden met zes of zeven tegen nul”, aldus Ramon Ensing.

Maar, ik kan er goed mee leven hoor vandaag. Ik bedoel, we leven allemaal toe naar aanstaande woensdag. Dan in Portugal moet het gebeuren. Zou mooi zijn. Had je het trouwens gehoord? Het hele uitvak is uitverkocht, nou echt fantastisch. Alleen al voor dat vakkie vol met fanatieke fans moeten ze een mooie pot voetbal op de mat leggen”, aldus Ramon ten slotte vooruit kijkend naar de wedstrijd van Ajax tegen Benfica.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Directeur Willem II not amused over insluiten en afvoeren Willem II fans

Gerelateerd artikel: Simpele bekerzege Ajax tegen Go Ahead Eagles