Ajax brengt Ziyech in verleiding
Hakim Ziyech.

Ajax brengt Ziyech in verleiding

De telegraaf opent deze ochtend met een sportbericht over Hakim Ziyech dat menig supportershart harder zal doen laten kloppen. Volgens de ‘wakkerste krant van Nederland’ is de Amsterdamse club achter de schermen druk bezig een zogenoemde topprestatie te leveren.

Ajax wilt ook achter de schermen een uitmuntende topprestatie leveren

“Maar ook áchter de schermen wil de directie een topprestatie leveren. De Amsterdammers zijn met Hakim Ziyech in gesprek over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot medio 2021 lopende contract.

De smaakmaker liet eerder weten te willen vertrekken

De contractverlenging zou een van de meest opzienbarende acties van deze transferzomer zijn. De smaakmaker van Ajax liet er eind vorig seizoen geen misverstand over bestaan een transfer te willen maken, was zelfs rond met AS Roma, maar die deal liep spaak nadat de Romeinen hun eerste bod bij Ajax weigerden te verhogen”, schrijft de Telegraaf.

Ajax speelt in de Oekraïne de alles beslissende wedstrijd

Ajax speelt vanavond de allesbeslissende wedstrijd om deelname aan de de groepsfase van de Champions League veilig te stellen. Ajax verdedigt in Oekraïne de 3-1 thuisoverwinning op Dinamo Kiev.

vrijetijdamsterdam.nl

Zelfs Stevie Wonder kon zien dat er maar één uitblinker was