Subside Sports: dé website voor alle voetbalshirts

Subside Sports: dé website voor alle voetbalshirts
Ajax - Vitesse. Foto credits: © Orange Pictures / Gerrit van Keulen

Voetbalshirts koop je bij Subside Sports. Naast voetbalshirts worden er voetbalshorts, voetbalkousen, trainingspakken en andere fanproducten verkocht. De in 1997 opgerichte organisatie stelt wereldwijd één van allergrootste bedrijven te zijn op het gebied van voetbalmerchandising. Bij dit bedrijf koop je limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. De voetbalmerchandising is zowel van clubs als nationale teams.

Officieel voetbalshirt

Mocht je een officieel voetbalshirt willen hebben kun je bij Subside Sports dus niet alleen terecht voor Europese topclubs, maar tevens kun je voor ieder land het officiële tenue aanschaffen. Ben je meer een liefhebber van een voetbalshirt van een wat kleinere club? Zou je graag merchandising aanschaffen van Zuid Amerikaanse clubs? Merchandising van kleine clubs en Zuid Amerikaanse elftallen kun je ook bij Subside Sports kopen.

Onderscheidend vermogen

Het voetbalbedrijf stelt zich te onderscheiden zich door een breed en diep assortiment voetbalshorts, voetbalkousen, trainingspakken, shawls, mutsen, voetbalshirts en andere fanproducten. De voorraad van Subside Sports bestaat uit ruim 6000 verschillende artikelen. Deze artikelen zijn ongeveer verspreid over 700 rubrieken.

Casual en teamwear

Bij Subside Sports richt een specifieke afdeling zich op casual en teamwear. Je kunt casual producten van diverse sport- en voetbalmerken kopen. Denk aan een uitgebreide adidas Originals, COPA en FLOCO collectie. Volgens het bedrijf zijn alle artikelen die je in de webshop kunt kopen echt op voorraad. Achterliggende gedachte hiervan is dat de producten snel bij je kunnen worden bezorgd. Deze organisatie heeft eigen drukstudio’s. Hierduur kun je jouw voetbalshirt laten bedrukken met nummer en naam. Je kunt kiezen uit zowel de officiële bedrukking van huidige spelers, maar ook voor je eigen naam en nummer.

UEFA Champions League

De Champions League is het meest gerenommeerde voetbaltoernooi voor teams in en rond Europa. Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd door de UEFA (Europese voetbalbond). In de beginjaren van het voetbal stond het toernooi bekend als Europacup 1. Op het moment van schrijven is net de loting voor de groepsfase van de Champions League geweest. Ajax is de enige Nederlandse club die mee zal doen aan dit miljoenenbal. Ajax treft Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland in deze groepsfase van de Champions League. Volgens voetbalkenners is het een enorm zware poule en wordt het moeilijk om de volgende ronde te bereiken.

Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum

Liverpool was vorig seizen met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum enorm succesvol. De befaamde Engelse grootmach won voor het eerst in de geschiedenis de Engelse landstitel. Het voetbalteam van coach Jürgen Klopp veroverde de Champions League in 2019. Ajax speelde in haar historie een keertje op Anfield. Voor het thuispubliek versloeg de ploeg uit Amsterdam de gastheren met 5-1. Deze westrijd werd gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Voetbalmerchandising

Voetballiefhebbers kunnen bij Subside Sports voetbalmerchandising van zowel Liverpool als Ajax kopen. Maar, dit is maar een klein tipje van de sluier. Er worden ook voetbalshirts en meer verkocht van clubs zoals Barcelona, Juventus en Manchester United. Qua landen wordt er voetbalmerchandising verkocht van onder andere Brazilie, Duitsland, het Nederlands Elftal en vele andere landen.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Advertorial