Runner Marloes haalt meer dan 1000 euro op voor overleden vriendin

Runner Marloes haalt meer dan 1000 euro op voor overleden vriendin Amsterdam, 22 januari 2018. In het Amsterdamse Bos vindt op 27 januari voor het eerst de Run for KiKa Winterrun plaats. Een van de deelnemers is Marloes IJff, zij loopt mee voor haar vriendin Janne, die toen ze 5 jaar was overleed aan kanker.
Roos tijdens de KiKa run in Nijmegen. Foto: KiKa

Runner Marloes haalt meer dan 1000 euro op voor overleden vriendin

Amsterdam, 22 januari 2018. In het Amsterdamse Bos vindt op 27 januari voor het eerst de Run for KiKa Winterrun plaats. Een van de deelnemers is Marloes IJff, zij loopt mee voor haar vriendin Janne, die toen ze 5 jaar was overleed aan kanker.

Marloes herinnert zich nog goed hoe fijn ze met Janne speelde. Het moment dat haar vader haar op zijn schoot nam en vertelde dat Janne was overleden heeft veel indruk gemaakt: “Wat ik heb meegemaakt heeft me gevormd tot wie ik ben. Het is de reden waarom mijn promotieonderzoek over de ziekte gaat en waarom ik ga lopen voor KiKa.”

Gulle vrienden

Marloes deelde haar verhaal op Facebook en dat leverde maar liefst 1.267,50 euro op voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). “Ik had nooit gedacht dat zo veel mensen mij zouden sponsoren en ik ben heel dankbaar voor alle donaties en lieve woorden.”

Kom ook in actie

Marloes roept iedereen in Amsterdam en omgeving op ook in actie te komen. “Als je van hardlopen houdt, doe mee! De run is voor groot en klein en de sfeer alleen is al de moeite waard. Kun je niet hardlopen, sponsor dan iemand die wel meedoet of neem een kijkje op 27 januari in het Amsterdamse Bos.”

Run for KiKa Winterrun

Hardloopevenement voor KiKa op zaterdag 27 januari 2018. Ren 5 of 10 kilometer in een winters en prachtig verlicht Amsterdamse Bos. Voor kinderen is er de KidsRun van 200 meter, 500 meter of 1 kilometer. Op het terrein zijn verder tal van leuke activiteiten voor jong én oud.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Run 4 Kika stok achter de deur voor honderden renners