VOC zegeviert ook in laatste competitieduel tegen V & L Geleen
archieffoto: vrijetijdamsterdam.nl

VOC heeft ook de laatste wedstrijd in de Eredivisie winnend weten af te sluiten. De handbalploeg van coach Bert Bouwer won in de uitwedstrijd tegen V&L Geleen met 23-29.

Door dit resultaat eindigen de ‘groen/zwarten’ uit Amsterdam Noord als onbetwiste koploper in de Eredvisie. Na 18 speelronden vergaarden de Noorderlingen in totaal 34 punten.

Volgende week staat voor VOC de eerste wedstrijd van de play-offs op het programma 

Volgende week staat voor VOC de eerste wedstrijd van de play-offs op het programma. Wie de tegenstander zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Wel weet de ploeg al dat het een thuiswedstrijd zal spelen. Met de play-offs wedstrijden zit Sporthal Elzenhagen normaal gesproken bomvol. Het is tot de nok toe uitverkocht en er is geen kaart meer voor de wedstrijd te verkrijgen. De kaarten worden online op de website van VOC Amsterdam verkocht.

Over VOC

VOC Amsterdam speelt haar thuiswedstrijden in Sporthal Elzenhage. De club wordt ook wel de kweekvijver van het Nederlandse handbal genoemd. VOC speelsters bereiken vaak het nationale team en spelen bij diverse clubs in het buitenland. VOC strijd normaal gesproken met Dalfsen om het landskampioenschap. De laatste vijf jaar won de club uit Overijssel de felbegeerde landskampioenprijs. VOC hoopt daar dit seizoen verandering te brengen. De club uit Amsterdam Noord speelt onder hoofdtrainer Bert Bouwer fantastisch handbal om naar te kijken. Er zijn met de wedstrijden ook veel toeschouwers aanwezig in de sporthal in Amsterdam Noord. Bij VOC spelen alleen vrouwenteams. Ze hebben geen herenteams.

Klik hier voor de huidige stand in de Eredivisie.

vrijetijdamsterdam.nl

VOC gaat op bezoek bij Borhave 

Coach Bouwer luidt noodklok voor VOC Amsterdam