VOC Amsterdam start finalewedstrijden om het landskampioenschap
Archieffoto van VOC speelster Kim Molenaar in actie. Foto credits: Henk Seppen/Orange Pictures

Handbalvereniging OTTO Workforce VOC Amsterdam speelt op 14 mei om 16.00 uur haar eerste wedstrijd om het landskampioenschap. Op 14 mei start de finale om het landskampioenschap tussen OTTO Workforce VOC en Handbal Venlo. Beide teams eindigde als de nummer 1 en 2 in de reguliere competitie en wonnen respectievelijk de kampioenspoule A en B. Beide teams troffen elkaar in de reguliere competitie, waarbij beide teams hun thuiswedstrijd wisten te winnen. Teams zijn dus aan elkaar gewaagd.

Belangstelling

OTTO Workforce VOC verwacht een behoorlijke toeloop van publiek. Uiteraard speelt hierbij mee het belang van de wedstrijd, maar ook het feit dat door Corona twee jaar niet gestreden werd om het landskampioenschap.

Toegangskaarten

Op de dag van de wedstrijd zijn toegangskaarten te koop aan de kassa waarbij iedereen wordt verzocht tijdig te komen. Vol is vol. Kaarten kosten €10,-. Voor 65+ en jeugd t/m 16 jaar kosten de kaarten € 5,-. Mocht er een voorverkoop komen dan zal hierover worden gecommuniceerd via de website, Facebookpagina en Instagram van VOC Amsterdam.

Parkeren

Sporthal Elzenhagen heeft een beperkte parkeercapaciteit. De parkeerplaatsen voor de sporthal zijn uitsluitend beschikbaar voor NOS, speelsters, technische staf, bestuur en officials. Overige bezoekers worden verzocht te parkeren buiten het terrein van de sporthal. Hierbij dient te worden opgemerkt dat het buiten het sporthalterrein betaald parkeren is.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam