VOC Amsterdam blijft trotse koploper na winst op SEW
Foto: Jaap van der Pijll

VOC Amsterdam blijft trotse koploper na winst op SEW

Succes Schoonmaak / VOC Amsterdam blijft ook na de voorlaatste wedstrijd in de Eredivisie de trotse koploper. De ploeg van trainer Ricardo Clarijs en assistent Sandra van der Baan gaven thuis in Sporthal Elzenhagen SEW het nakijken. In Amsterdam-Noord werd het 40-17 in het voordeel van de thuisploeg.

“Een leuke wedstrijd waarbij we goed speelde in een hoog tempo”, kijkt VOC-trainer Ricardo Clarijs tevreden terug op de wedstrijd, voordat hij ‘Het Kasteel’ betreedt om als aandachtig toeschouwer aanwezig te zijn bij de voetbalwedstrijd Sparta tegen ADO Den Haag. Clarijs vervolgt: “Bij rust stond het al 20-6 en hebben we de wedstrijd stabiel uitgespeeld.”

Het echte vuurwerk gaat beginnen in de halve finale 

In Amsterdam-Noord kijkt iedereen alweer reikhalzend uit naar de wedstrijden waar het er écht om gaat. Zaterdag 10 maart speelt VOC de laatste reguliere competitiewedstrijd thuis tegen E&O. Daarna is het in de kwartfinale vrij en gaat het echte vuurwerk beginnen in de halve finale.

Overige uitslagen

VZV won thuis van E&O. V&L klopte Venlo in eigen huis. Quintus hield de punten in eigen huis tegen Foreholte en Dalfsen versloeg Borhave.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

VOC blijft koploper na monsterzege op Borhave