US Handbal zoekt trainer eerste damesteam
Dames 1 van US Amsterdam.

US Handbal zoekt trainer eerste damesteam

US Handbal zoekt voor haar fanatieke damesselectie een trainer/coach voor het seizoen 2019-2020. Het eerste dames handbalteam van US speelt in de hoofdklasse en strijd doorgaans mee om de bovenste plekken. “Wij zijn op zoek naar iemand die op dinsdag- en donderdagavond de training voor een groep enthousiaste en ambitieuze meiden wil verzorgen en de coaching van Dames 1 op zich neemt. De trainer die bij ons past heeft bij voorkeur handbalkennis, is sociaal in de omgang, flexibel én een echte teambuilder. Papieren zijn een pre, maar geen vereiste. Het gaat ons vooral om een juiste match”, is te lezen op de website van de handbalvereniging.

Handballende studenten, expats en afgestudeerden

“US Handbal is één van de grootste seniorenverenigingen van handballend Nederland. Onze vereniging telt rond de 150 leden. Naast studenten bestaat onze club uit expats en afgestudeerden. We zijn internationaal georiënteerd, waardoor de club versterkt wordt met handbalervaring uit het buitenland. En niet te vergeten zijn we de gezelligste handbalvereniging van Amsterdam ”, liet US voorzitter Jimmy Dücker enige tijd geleden nog enthousiast aan de redactie van VTA weten.

Clubs kunnen niet zonder vrijwilligers

Zoals bij vele clubs in Amsterdam wordt er achter de schermen door vrijwilligers keihard gewerkt zodat de club op een volwaardige manier gerund kan worden. Zo gebeurt dit ook bij US handbal. “Wij hebben zeer veel vrijwilligers en commissies die uitstekend functioneren. Zo hebben we actieve sponsor-, studenten-, activiteiten- en technische commissies. Zij verzorgen op hun beurt dat de club zowel functioneert als gezellig is”, aldus de voorzitter van de handbalclub destijds enthousiast vertellend aan VTA.

Heb je interesse in het trainerschap bij US Handbal of tips voor trainers die goed bij onze club zouden passen? Neem dan contact op via bestuur@ushandbal.nl. US handbal gaat maar al te graag het gesprek aan.

2019 is het Lustrumjaar van US Handbal. De handbalclub werd op 4 juni 1964 opgericht. Dit jaar vieren ze de 55e verjaardag met een gala!

VTA Sport

Lees ook: René Zwinkels: “We hebben één kans die moet je pakken”

Nieuw: reageer onder het artikel!

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam