Nieuwe hoofdsponsor Succes Schoonmaak VOC/Amsterdam

Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging VOC Amsterdam bekend dat de naam van de vereniging met ingang van 1 juli 2018 zal wijzigen. De nieuwe naam van Amsterdams hoogst spelende handbalclub en tevens de regerend landskampioen is de komende 3 jaar : OTTO Workforce/VOC Amsterdam.

De samenwerking met Succes Schoonmaak zal blijven bestaan, en waarschijnlijk zal ook de naam van Succes Schoonmaak de komende jaren op het shirt van de Amsterdamse vereniging zichtbaar blijven. Hierover zijn partijen nog in gesprek.

Ook Succes Schoonmaak is verheugd dat de vervolgstap is gezet

“Succes Schoonmaak is enkele jaren terug als hoofdsponsor bijgesprongen op het moment dat dit zeer nodig was, met het oog op de continuïteit van VOC/Amsterdam. Hiervoor is de club Succes Schoonmaak zeer dankbaar. De komst van een nieuwe hoofdsponsor, wordt door het gerenommeerde schoonmaakbedrijf ook als positief ervaren en men is verheugd om te horen dat VOC deze vervolgstap heeft kunnen zetten”, aldus VOC-voorzitter André Zeldenthuis.

OTTO Workforce.eu ondersteunt VOC al enkele jaren 

OTTO Workforce.eu ondersteunt VOC al enkele jaren als shirt- en bordsponsor en tevens bij het transport van de diverse vertegenwoordigende teams. De directie van OTTO Workforce.eu heeft besloten om de sponsoring van de huidige en meervoudig landskampioen de komende 3 jaar verder uit te breiden. De toekomst visies van zowel OTTO Workforce.eu als van VOC sluiten daarbij goed op elkaar aan.

Met de ondersteuning van OTTO Workforce.eu en alle andere VOC sponsoren zal de vereniging beter in staan zijn haar ambitieuze doelstellingen voor de toekomst te realiseren.

Shirt van Frank de Boer & Estevana Polman 

De club is op de achtergrond druk bezig met haar sponsorbeleid en zoekt constant naar nieuwe mogelijkheden om ook de komende jaren een topsportklimaat te kunnen bedrijven in Amsterdam-Noord. Binnenkort organiseert de handbalvereniging een veiling waarin men onder andere een shirt van niemand minder dan Frank de Boer kan winnen. Beau de Boer, de dochter van De Boer, maakte onlangs haar debuut voor het eerste team van VOC, speelt er al een aantal jaar en zodoende is Frank ook erg betrokken bij de club.

Er zijn wel meer voetbalprominenten vaak aanwezig bij de handbalclub uit Noord. Zo zit Rinus Israël steevast achter de goal bij thuiswedstrijden van VOC 1 om naar de verrichtingen van kleindochter en VOC-speelster Rachel de Haze te kijken.

Tijdens de veiling springen ook een aantal ex VOC-speelsters bij die momenteel in de Nationale ploeg en toonaangevende clubs in het buitenland spelen. Zo heeft bijvoorbeeld Estavana Polman oranje-speelster en partner van Rafael van der Vaart toegezegd een shirt ter beschikking te stellen en zullen er nog een aantal speelsters uit de Nationale ploeg haar voorbeeld volgen.

vrijetijdamsterdam.nl