Landskampioen VOC Amsterdam met nieuwe spelersbus naar HV Fortissimo
De nieuwe spelersbus van landskampioen VOC Amsterdam. Foto via VOC Amsterdam

Hoofddorp, 8 oktober 2020 – Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging VOC Amsterdam bekend dat vanaf komend weekend zowel dames 1 als dames 2 naar de uitwedstrijden gebracht gaan worden met een nieuwe spelersbus. De bus van de firma v.d. Broek/v. Mil Tours is door de firma van Laar voorzien van de nodige bestickering. Dit project is tot stand gekomen door de inspanning van de sponsorcommissie en financiële ondersteuning van sponsoren.

Eerste team

Zondag 11 oktober speelt het eerste damesteam van VOC Amsterdam om 14:00 uur de uitwedstrijd tegen HV Fortissimo. Vanwege de Coronamaatregelen is de wedstrijd nog steeds niet toegankelijk voor toeschouwers. Handballiefhebbers kunnen het Eredivisieduel wel live volgen via een livestream op de pagina van de thuisclub. Het eerste team staat met vier punten uit twee duels op de derde plek van de ranglijst. Tegenstander Fortissimo haalde één punt uit drie duels.

Coronageval

VOC zag de derde wedstrijd afgelast worden. Het duel tegen Kwiek Raalte ging niet door vanwege een ‘Coronageval‘ bij VOC Amsterdam. Conform de geldende richtlijnen ging de selectie en staf direct in quarantaine.  De wedstrijd wordt op een later moment ingehaald.

Tweede team

Het tweede team speelt zaterdag 10 oktober tegen het eerste team van Z.A.P. Deze Eerste Divisie wedstrijd start om 20:40 uur en wordt gespeeld in Sporthal Elzenhagen. Dit duel mag ook niet worden bezocht door publiek, maar wordt wel uitgezonden via het officiele YouTube kanaal van Otto Workforce / VOC Amsterdam.

Koploper

De reserves van de landskampioen staan op de eerste plek van de ranglijst. In de eerste drie gespeelde wedstrijden werden zes punten behaald. Tegenstander Z.A.P. staat met vier punten uit twee wedstrijden op de vierde plek van de ranglijst.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl