Handbal: VOC Amsterdam start met topper aan play-offs

De handbalsters van VOC uit Amsterdam-Noord starten dit weekend direct met een topwedstrijd aan de play-off wedstrijden voor het algehele landskampioenschap voor vrouwen in de Eredivisie. De ploeg van coach Bert Bouwer neemt het zaterdagavond om 19:30 uur in Sporthal Elzenhagen op tegen de handbalformatie van Dalfsen uit Overijssel. Een mooier affiche kunnen de handballiefhebbers zich niet wensen.

Dalfsen

Dalfsen eindigde dit seizoen als tweede in de competitie, en wist vanaf het jaar 2010 zes keer op rij het algehele kampioenschap van Nederland binnen te slepen. Voor 2010 wist VOC drie keer op rij de titel te winnen. Gezien deze gegevens en de sportieve en ambitieuze toekomstplannen van de vereniging uit Noord is alles er aan gelegen om dit jaar Dalfsen van de troon te stoten.

Publiek

De handbalclub heeft laten weten de steun van het Amsterdams publiek goed te kunnen gebruiken. Toegangskaarten zijn voor de wedstrijd te verkrijgen in Sporthal Elzenhagen. De entreeprijs is € 7,50 voor volwassenen en € 3,- euro voor jeugd t/m 16 jaar en 65-plussers. De wedstrijden tegen Dalfsen staan bol van de spanning in een meestal uitverkochte sporthal in Amsterdam-Noord. Niet alleen veel supporters van VOC maar meestal ook een aantal bussen vanuit Dalfsen die met spandoeken, toeters en bellen mee komen naar Amsterdam. 

Kweekvijver 

VOC Amsterdam staat bekend als de absolute kweekvijver van het Nederlandse handbal bij de dames. Zo spelen er veel ex VOC speelsters in het Nationale Team. Ook een hoop speelsters die eerst in Amsterdam-Noord handbalden zijn inmiddels onder de pannen bij buitenlandse topclubs in de grote competities.

Wedstrijdschema  

Klik hier voor het volledige wedstrijdschema van VOC Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Nieuwe hoofdsponsor VOC Amsterdam

VOC op bezoek bij Borhave 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting