Dames van US Handbal gaan uit de kleren

Dames van US Handbal gaan uit de kleren

Na het succes dat de heren van US Handbal vorig jaar boekten met hun naaktkalender, hebben de dames van de vereniging besloten om hetzelfde te doen. En misschien nog wel beter, denken ze zelf.

Ze hebben fotograaf Raymond van Zessen, inmiddels de vaste ‘naakfotograaf’ van de club en tevens speler bij de herenafdeling, gevraagd om ze van hun beste kant vast te leggen.

Daarmee hopen ze een mooi bedrag voor de clubkas binnen te halen. ‘Dat kan de club goed gebruiken’, zegt handbalster Roxanne, die 14 meiden bereid heeft gevonden uit de kleren te gaan. ‘Het leuke is dat bijna alle teams vertegenwoordigd zijn’.

Het fotograferen van dames is wel even anders dan heren, meent fotograaf Raymond. ‘De meiden hadden vooraf moodboards gemaakt en poses bedacht, dat was bij de mannen wel anders’.

De dames van de gezellige handbalclub in Amsterdam hopen alle 300 stuks te verkopen en daarmee de heren te overtreffen. Het eerste exemplaar zal worden onthult tijdens het kerstfeest van de club op 8 december. De kalenders zullen die avond voor 15 euro te koop zijn. Ook zijn ze te bestellen via [email protected] of online in de webshop: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/us-handbal/

vrijetijdamsterdam.nl