Dalfser nuchterheid zorgt voor meerjarenplan S.V. Dalfsen
Dalfsen na de overwinning op VOC.

Dalfser nuchterheid zorgt voor meerjarenplan S.V. Dalfsen

Hoofdsponsor Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en S.V. Dalfsen Handbal hebben samen het vertrouwen uitgesproken om ook volgend seizoen uit te komen in de eredivisie. “Eredivisie meteen regionaal karakter, dat is het meerjarenplan. Afgelopen weken is met Dalfser nuchterheid hard gewerkt aan dit plan. Door krachten te bundelen hopen we deze ambitie te realiseren. Dat schrijft S.V. Dalfsen. Samen met S.V Dalfsen, sponsoren en de vele vrijwilligers willen we weer een bloeiende jeugdopleiding neerzetten,” citeert de rood/gele club hoofdsponsor en directeur van het installatiebedrijf Klaas Jansen.

Nieuwe koers

De jeugd heeft de toekomst, daar gelooft S.V. Dalfsen in. “Wij geloven dat we de handbalsport in deregio naar een hoger plan kunnen tillen. We denken dat het realiseren van een team met speelsters uit de huidige selectie, eigen gelederen en talent uit de regio mogelijk is. Een bloeiende jeugdopleiding moet meer dan ooit de kurk worden, waar onze vereniging op drijft. Eredivisie met een regionaal karakter, dat is onze ambitie”, licht Anne-Marie Mosterman van S.V. Dalfsen toe.

Contouren nieuw team zichtbaar

“Afgelopen weken zijn serieuze gesprekken gevoerd met de beoogde trainer en ook worden de contouren van een nieuw team zichtbaar. Om de selectie volledig te maken wordt er een trainingsdag georganiseerd waar handbalmeiden met ambitie uit de regio zich voor kunnen aanmelden. De komende maanden wordt dit nieuwe team met veel enthousiasme en energie voorbereid op het nieuwe seizoen in september van dit jaar,” vertelt Anne-Marie Mosterman.

Krachten bundelen

“Uitgaan van de kracht uit eigen dorp en regio past bij ons. De nieuwe weg die is ingeslagen door S.V. Dalfsen spreekt ons aan en we vinden het belangrijk om hieraan een bijdrage te leveren. Wij zijn trots op wat er in Dalfsen de afgelopen jaren gepresteerd is op handbalgebied en we begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is om dit unieke handbalconcept weer nieuw leven in te blazen. Daarom hebben we de intentie uitgesproken om als hoofdsponsor betrokken te blijven,” legt Klaas Jansen uit.

VTA Sport

Gerelateerd artikel:

VOC lijdt ontluisterende nederlaag en vliegt uit beker