Ambitieus VOC organiseert sponsorveilingdiner bij Only Friends Amsterdam

Ambitieus VOC organiseert sponsorveilingdiner bij Only Friends Amsterdam

Op donderdag 7 februari organiseert Otto Work Force/VOC een fraai sponsorveilingdiner bij Only Friends in Amsterdam-Noord. De bijzondere avond staat onder leiding van Quinty Trustfull die de presentatie voor haar rekening zal nemen. Only Friends zorgt voor een 4 gangen diner en zanger Brian B. zal voor de nodige entertainment zorgen. VOC heeft nog enkele tafels vrij en is nog op zoek naar mooie loterijspullen. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met Lenneke van der Meer via mobiel nummer: 0640402174.

VOC wil investeren in (jeugd)-talenten en heeft daarom als doel gesteld zoveel mogelijk geld op te halen om zodoende een Amsterdamse handbal academie te kunnen opzetten. ‘Een route naar de top in onze regio’, aldus de betrokkenen van de speciale avond. De kosten voor een avond vol entertainment, een veiling een loterij onder het genot van een viergangendiner is €175,- per couvert. Een tafel met plaats voor 10 personen kost € 1750,-.

VOC Amsterdam ondergaat momenteel een mooie groei. Niet alleen qua ledenaantal maar ook qua ambitie dat als leidraad binnen de handbalclub dient. Die sportieve ambitie wordt niet alleen door het eerste damesteam nagestreefd maar door alle teams die de handbalvereniging rijk is.

Tuurlijk blijft VOC 1 wel het paradepaardje van de sportvereniging uit Amsterdam-Noord. Na een zeer succesvol jaar op sportief gebied werd de dubbel gewonnen. Maar misschien nog wel belangrijker, er werd door ontwikkeld als topclub zodat er steeds een nieuwe stap gezet kan worden.

Door de (jeugd)handbalopleiding uit te breiden en een springplank te zijn voor de toekomst wil VOC een topsportclub zijn die handballende talenten een plek biedt om zich te kunnen ontwikkelen en voor te bereiden op een handballeven.

‘We zijn er voor meiden die van jongs af aan weten wat ze willen, bereid zijn keihard te werken, uren te trainen en de kansen te pakken. Om uiteindelijk een plaats in het eerste team van VOC, een buitenlandse (prof)club of Oranje te bemachtigen’, aldus een enthousiast vertellende Monique Wiedijk van VOC.

De veiling neemt een prominente plek in op deze avond. Een heuse veilingmeester neemt de bezoekers mee door alle items. Elk item wordt getoond op een scherm, waarna de bieding kan starten. De veilingmeester geeft aan wanneer iemand de gelukkige hoogste bieder is op een veilingitem. Een van de gastvrouwen (selectiespeelsters VOC 1) komt naar u toe met een overeenkomst waarop het veilingitem staat, het corresponderende nummer en het finale bedrag dat er is geboden, hierop worden de gegevens ingevuld en bezegeld middels ondertekening. Deze overeenkomst scant de organisatie ter plaatse en het origineel wordt meegegeven. Een item is geldig tot één jaar na de veilingdatum en alleen inwisselbaar vanaf het moment dat aan alle financiële verplichtingen is voldaan.

Tijdens de veiling kunnen er fantastische prijzen gewonnen worden. Hieronder ziet u tot in de detail wat er allemaal gewonnen kan worden.

001 Superhandbalclinic

Waar het allemaal om draait! Een clinic gegeven door de selectie olv trainer / coach
Ricardo Clarijs. Een middag- of avondvullend programma met toppers zoals bijvoorbeeld Rachel de Haze, Nikita van der Vliet & Bo van Wetering geschikt voor een handbalteam, willekeurig sportteam en ook zeker geschikt voor uw eigen team binnen uw bedrijf of organisatie!

002 Hans Appenzeller V– mesh armband

In de jaren zeventig ontwerpt Hans Appenzeller spraakmakende sieraden van ongebruikelijke materialen, die uiteindelijk in 1975 worden opgenomen in de collectie Nederlands Cultureel Erfgoed. In 1985 draagt Tina Turner zijn V-mesh armband op de cover van Rolling Stone; de start van een succesvolle internationale carrière voor Hans Appenzeller. Na aankoop van dit sieraad bent u van harte welkom op de Grimburgwal, om de armband geheel op uw maat te laten aanpassen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Hans Appenzeller’ – Amsterdam

003 Weekend mini rijden

004 Familie foto-shoot

Samen met de fotograaf op zoek naar een mooie locatie om met het hele gezin foto’s te maken. Nederland is klein maar prachtig. Zoek een unieke locatie die bij jullie past en maak samen mooie verhalen….. Dit item is beschikbaar gesteld door ‘het Nederlands Fotohuis’ Creatieve fotoproducties

005 Handbal, handbal, handbal—clinic

Onze eigen hoofdtrainer, bondscoach U18 en trainer van de handbalacademie, komt op de door U gekozen locatie (binnen Nederland 😉 een training verzorgen!
Deze prijs is beschikbaar gesteld door Ricardo Clarijs

006 Wijn Proeverij

Mmmmm genieten van een wijnproeverij. Laat je meenemen in mooie verhalen over de herkomst van de verschillende wijnen, het proces, de druiven, de landen. Gezellig een avond proeven verzorgd en wel voor 10 personen, ‘gewoon’ bij u thuis! Beschikbaar gesteld door Sommelier Tamara de Rooy.

007 Romantisch nachtje voor twee

Wanneer heeft u voor het laatst gezellig met partner, een vriend, vriendin of een familielid een nachtje weg geboekt? Met dit mooie item is het in één keer geregeld. Biedt op een overnachting in het Hilton vier sterren hotel. Laat je heerlijk verwennen in alle luxe in het hartje van Amsterdam, een prachtige kamer met uitzicht over Amsterdam en om het geheel af te sluiten een heerlijk ontbijt voor 2 personen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Marvin Swart—Hilton Hotels Worldwide.

008 Tickets voor AJAX en shirt van Daley Blind

Maar dan zijn we er nog niet, inbegrepen bij deze prijs is een AJAX shirt van topper Daley Blind met handtekeningen van de hele selectie van Ajax. Met twee personen naar een wedstrijd van het mooie grote Ajax! Ga ‘negentig minuten lang’ los tijdens een middag voetbal in de Johan Cruijff Arena.

009 Brilliant Arrangement

Gassan is verheugd om u een briljant arrangement aan te bieden in de prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. U kunt de diamantslijpers hun ambacht zien uitoefenen, terwijl meertalige gidsen uitleggen waar diamanten worden gevonden en hoe ruwe diamanten tot oogverblindende briljanten worden getransformeerd. Gassan is verheugd u een VIP rondleiding aan te bieden en u te verwelkomen in de wereld van diamant! Na de rondleiding nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze Rolex Boutique en Gassan Boutique, waar wij u onze prachtige collecties juwelen en horloges tonen. Het programma ziet er als volgt uit:

• Rondvaart voor 10 personen door de Amsterdamse grachten
• Ontvangst bij Gassan Diamonds met een heerlijk glas champagne
• VIP rondleiding
• Vertrek met luxe giftbag

010 Meet & Greet

Een ontmoeting met twee handbaltoppers, Angela Malestein en Charris Rozemalen. Beide dames spelen als full-prof bij het Duitse SSG Bietigheim en maken onderdeel uit van het Nederlandse A-team. Na de Meet&Greet bent u de trotse eigenaar van een wedstrijdshirt van Bietigheim, gesigneerd door de speelsters. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Charris Rozemalen en Angela Malestein

011 Freddy’s Bar & Kitchen Diner voor twee

Hip and happening! Gloednieuwe locatie in trendy Amsterdam Noord. Eigenaresse en selectiespeelster, Lindsey Schrekker biedt een heerlijk diner voor twee personen aan in haar nieuwe brasserie-grand-café: Freddy’s Bar & Kitchen. Geheel verzorgd voor twee personen.

012 Scrum tweedaagse

Tweedaagse – training in-company met team van 9 personen
‘Agile- Scrum’ Scrum is een energieke en betrokken projectmethodiek die zich leent voor het organiseren van complexe projecten. Kernwoorden zijn flexibiliteit, het produceren van waarde (producten en deelproducten) en samen doen met alle betrokkenen. Het is een effectieve manier om met een team, opdrachtgever en de uiteindelijke doelgroep in korte, dynamische sprints te werken aan het realiseren van het project. In twee dagen met een professionele trainer en je team van negen personen de scrum-methode in de vingers krijgen. Aangeboden door: training & adviesburo ‘Factor-Drie’.

013 Gesigneerd shirt Nederlands A-team

‘Onze meiden’ doen het goed! Het Nederlands dames handbalteam speelt op het moment van produceren van het veilingboekje in Frankrijk, het EK! Grote namen in het dames handbal zijn mede via VOC uiteindelijk bij het A-team terecht gekomen. Laura vd Heijden, Charris Rozemalen, Tess Wester, Dione Housheer, Angela Malestein, Estevana Polman, Debbie Bont…. Biedt op een prachtig shirt met de handtekeningen van onze Nederlandse talenten / kampioenen!

014 Bootcamp!

Train je een uur lang, met je team, collega’s, vrienden, of medesporters lekker in het zweet. Kim van der Raaij– Eekhoudt, eigenaar van ’Adviesburo Fysieke training’ neemt u letterlijk mee naar buiten en zorgt voor een fantastische training. Deze prijs is geschikt voor een groep van 15 personen maar kan in overleg met Kim worden aangepast. Veel plezier! Deze prijs is beschikbaar gesteld door Kim van der Raaij– Eekhoudt.

015 Je team in HUMMEL

Je hele team in Hummel – kleding! Maar liefst veertien trainingspakken voorzien van je eigen clublogo en één sponsorlogo. Je hele team gekleed in hetzelfde pak net als de selectie van landskampioen OTTO Work Force/ VOC Amsterdam. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de Handbalshop

016 Een avond met Dario!

Dario is bekend geworden met z’n vertolking van ‘de Clown’, in 1996. Dario is nu al ruim achttien jaar beroepszanger met veel mooie, leuke liedjes op zijn naam. Hoogtepunten in de carrière van Dario zijn onder andere een zeer goed bekeken real-life-soap serie bij SBS6, diverse tv-programma’s maar vooral muzikaal! Zo zong hij al eens de Heineken Music Hal, vol!! Het motto van Dario is ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.
Bied op dit item en u geniet van een oergezellige zanger en mens die van elke avond een feestavond kan maken! Deze prijs is beschikbaar gesteld door Dario!

017 Etiënne Spee / Golfclinic Amstelborgh

Golfpro en directeur van onze fantastische veilinglocatie, Etiënne Spee, neemt U mee naar Golfclub—Amstelborgh Golf. Daar zal u gaan genieten van een golf clinic voor 8 personen waarbij er instructies gegeven gaan worden op de Driving range. Deze wordt gebruikt voor het geven van golflessen, het verbeteren van de golfswing en door de wedstrijdspelers voor de warming up. Deze prijs wordt u aangeboden door Etiënne Spee

018 Kickboks-training André Tete

Interesse in de kickbokssport of recreant kickbokser? Grijp dan nu je kans om kennis te maken met deze fantastische sport of je vaardigheden te laten verbeteren tijdens een privé personal kickbokstraining van niemand minder dan voormalig professional Muay Thai kickbokser Andre Tete. Tijdens een personal training van 1,5 uur zal voormalig wereld- en Nederlands kampioen en huidig Europees kampioen Tete persoonlijk met je trainen en je vaardigheden en niveau beoordelen. Door zijn jarenlange ervaring als vechter en personal coach zullen je skills ongeacht niveau zelfs door deze eenmalige training aanzienlijk vooruit gaan. Geschikt voor iedere leeftijd en niveau. De winnaar van dit veilingitem mag de training alleen volgen of samen met één ander persoon. Mis deze uitzonderlijke kans niet en steun tegelijkertijd dit fantastische handbalteam.

019 Prachtige diamant in wit-gouden hanger

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Koh-I-Noor Diamonds. Met dank aan Mark van der Heide. In deze prachtige, fijn gevormde hanger gemaakt van witgoud, is een subtiele diamant gezet. Een mooi sieraad om cadeau te geven of om zelf te dragen! De hanger wordt geleverd met bijbehorend certificaat.

020 Bieden op een heus concert bij jou thuis of een locatie naar keuze Mathilde Santing in Concert!

Weinig brengt je zoveel plezier als muziek. Fans van Mathilde Santing krijgen de kans om dit van heel dichtbij mee te maken. Mathilde Santing, een veelzijdige zangeres met een fantastische stem, die haar al vele prijzen heeft doen veroveren waaronder drie Edisons, een Gouden harp en voor haar gehele oeuvre een onderscheiding –Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Aangeboden door: Mathilde Santing.

021 Topitem: Clinic van Frank de Boer!

Een voetbalclinic van Frank de Boer. Maar liefst 1,5 uur voetballen voor 16 (!) personen. Datum en locatie in overleg. Bij Ajax beleefde hij als speler in 10 seizoenen vele hoogtepunten waaronder de Champions League in 1995. Hij vervolgde zijn succesvolle carrière 4 in het buitenland bij FC Barcelona en Rangers FC. Met 112 interlands voor Oranje staat zijn naam geschreven in de Nederlandse voetbalgeschiedenis.

Zijn coaching carrière begon hij na afloop van zijn actieve spelerscarrière ook bij ‘zijn’ Ajax. Deze kreeg een nieuwe impuls als assistent bondscoach in aanloop naar en tijdens het voor Oranje zeer succesvolle WK in 2010. Daarna keerde hij terug naar Ajax en won hij als enige Nederlandse hoofdtrainer in de Eredivisie vier kampioensschalen op rij. Een clinic van toptrainer Frank de Boer is voor vele voetballiefhebbers een onvergetelijke ervaring.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door niemand minder dan Frank de Boer

Naast de veiling wordt ook een heuse loterij georganiseerd

De veiling is niet de enige activiteit met mooie prijzen op deze veilingavond. Er wordt ook een heuse loterij georganiseerd. Per lot voor een prijs van 20 euro maken de deelnemers kans op prachtige prijzen waaronder de waanzinnige hoofdprijs SYM Fiddle II scooter. Daarnaast is er bijvoorbeeld een spellenpakket voor alle leeftijden te winnen, en 10 toegangskaarten voor de na-competitiewedstrijden van dames 1.

Voor deelname aan de loterij is het zaak minimaal één lot te kopen. Een lot bemachtigt men al voor 20 euro. De verkoop van loten start twee weken voor de avond van de loterij. Daarmee kan iedereen kans maken op de mooie prijzen!

Alle kopers geven een e-mailadres op waaraan de lot-nummers worden gekoppeld zodat op de avond van de trekking alle loten-bezitters met één druk op de knop weten op welke loten een prijs is gevallen! De trekking vindt plaats op de 7e, tijdens het diner. De aanwezige gasten fungeren als mogelijke prijswinnaars, maar ook als toezichthouders op de trekking.

De avond wordt georganiseerd door VOC leden Monique, Danissa, Helen, Kim, Jasjavarda, Jolanda en Lenneke.

vtasport.nl