Driemond Fit: ‘Plezier hebben in gezond bewegen’

Vrije Tijd Amsterdam is dagelijks op zoek naar leuke verhalen in Amsterdam. In dat kader stelden we een aantal vragen aan Marguerite van Voorthuizen, de secretaris van Driemond Fit.

Introductie Driemond Fit

“Driemond Fit is een club voor jong en oud. De kernwaarden bij de club zijn ‘Plezier hebben in gezond bewegen’. Drie dagen in de week worden er lessen gegeven door deskundige, gekwalificeerde mensen.”

Echte dorpsvereniging in Driemond

“We zijn een echte dorpsvereniging met een eigen karakter in Driemond. Bij ons staat plezier in bewegen, aandacht, persoonlijke begeleiding en bovenal ontspanning in een prettige omgeving, voorop.”

Driemond Fit: ‘Plezier hebben in gezond bewegen’

Nieuwe mensen of oude bekenden

“Naast het sporten bieden we ook gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of oude bekenden wat regelmatiger te zien. De drijvende kracht achter de vereniging is het bestuur, ondersteund door de docenten.”

Leuke aspecten van yoga en hardlopen

“Er zijn vele leuke aspecten aan hardlopen en yoga. Het bereiken en behouden van een gezond en sterk lijf. Daarnaast is het gezellig om met elkaar te sporten.”

Driemond Fit: ‘Plezier hebben in gezond bewegen’

 

 Eigen sportactiviteiten en georganiseerde loopevents

“Naast eigen sportactiviteiten neemt onze loopclub deel aan georganiseerde loopevenementen en daarnaast hebben we een jaarlijks clubweekend. Dit wordt zelf door de deelnemers georganiseerd.”

Spontane vieringen

“We hebben geen mijlpalen in het vizier maar misschien is dat iets voor ons om over na te denken. Speciale gebeurtenissen vieren we spontaan.”

 Een gratis proefles

“Ieder is welkom voor een gratis proefles, meld je daarvoor graag van tevoren aan. Kijk voor meer info op onze website Driemond Fit en zoek ons daarnaast op Facebook.”

Waar de activiteiten plaatsvinden

“Hardlopen doen we buiten; in de zomer bij de Gaasperplas en in de winter meer in en om Driemond en Weesp. De yogalessen worden gegeven op de Burg. Bletzstraat 74 in Driemond”, laat Marguerite van Voorthuizen ten slotte enthousiast weten namens Driemond Fit.