Buurtfestivals voor gezonde leefstijl

Buurtfestivals voor gezonde leefstijl
In Amsterdam Oost gaan ze voor een gezonde leefstijl. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Buurtfestivals voor gezonde leefstijl

Toe aan een gezonde leefstijl maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is eind september het ideale moment om twee buurtfestivals in de Transvaal- en Dapperbuurt te bezoeken.

Doel van beide festivals is een gezonde en betere leefstijl stimuleren bij ouders en kinderen. Bewoners, buurtorganisaties en ondernemers zullen bijdragen aan het programma.

Dapperbuurt

Zaterdag 23 september van 13.30 tot 18.00 uur organiseert Jungle Amsterdam het festival ‘Zo blijven wij gezond’ in de Dapperbuurt bij Jungle Amsterdam en de Dapperschool. De presentatie van het festival is in handen van Mimoun Ouled Radi. Het programma bestaat uit workshops over gezond eten en bewegen, een kinderrestaurant, rappers, DJ’s, REN JE ROT Sport & Voeding Quiz en nog veel meer activiteiten.

Transvaalbuurt

Zaterdag 30 september van 13.00 tot 18.00 uur staat het Krugerplein in het teken van gezond eten en drinken, bewegen, goed slapen, gelukkig zijn en beter leven met een klein budget. Op Gezonde Tour ambassadeurs van ‘Zo blijven wij gezond’ in Oost en ondernemers uit de buurt laten je hun lekkerste en gezondste gerecht proeven tijdens de ‘gezondste maaltijd van het jaar’. Daarnaast kunnen verschillende organisaties u vertellen welke voorzieningen er zijn voor een gelukkiger en beter leven en waar u ondersteuning kunt krijgen.

Meer info over de festivals

Facebook Zo blijven wij gezond in Oost
Facebook Zo blijven wij gezond festival Dapperbuurt

vrijetijdamsterdam.nl

We schreven een artikel over een ander leuk Amsterdams initiatief. Wellicht vind je dit ook leuk om te lezen.