Muziektheaterdagen A’dam

Muziektheaterdagen A'dam
Muziektheaterdagen A'dam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Muziektheaterdagen A’dam

Stadse geluiden, poëtische rariteitenkabinetten en vurige vrijheidsstrijders. Tijdens Muziektheaterdagen A’dam 2018 tonen ze bij Ostade Amsterdam de versmelting van diverse stijlen van muziektheater met beeldende kunst, techniek, literatuur en maatschappelijke vraagstukken.

De muzikale theaterdagen staan van donderdag 25 januari tot en met 27 januari op het programma.

Ostade A’dam, het podium voor aantrekkelijk, artistiek en cultureel aanbod voor alle leeftijden gaat vertrekken uit de Van Ostadestraat. Halverwege 2018 zal Ostade haar deuren openen op een nieuwe locatie.

Nieuwe vestiging

Samen met de Openbare Bibliotheek Amsterdam gaat Ostade zich vestigen in het Asscherkwartier op het voormalig Gemeentelijk Archiefterrein in een nieuw cultuurhuis. Op het terrein komen naast het cultuurhuis ook woningen, een hotel en een parkeergarage. Ostade zal niet alleen een grote zaal gaan exploiteren maar gaat ook een studio en een café-restaurant runnen.

Samenwerking met de OBA

Op woensdag 8 maart 2017 werd de nieuwe unieke samenwerking op de bouwlocatie beklonken. De afgelopen jaren werkten Ostade en de OBA al samen, maar de opening van het nieuwe cultuurhuis biedt voor beide partijen nog meer nieuwe kansen.

Programma Ostade

Voor de komende anderhalf jaar is het cultuurhuis nog vertrouwd op de eigen locatie in de Van Ostadestraat te vinden en staan er nog diverse leuke voorstellingen op het programma.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Supermarktblues, een raamvertelling over de Pijp. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here