Kort nieuws: BACH2WAYS in de Waalse Kerk

Kort nieuws: BACH2WAYS in de Waalse Kerk
De Waalse Kerk. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Kort nieuws: BACH2WAYS in de Waalse Kerk

Met BACH2WAYS wil Johannette Zomer samen met hoboïst Bart Schneemann de connectie in beeld brengen die luisteraars en componisten met Bach hebben.

Een serie concerten in kerken in alle hoeken van Nederland

In een serie concerten in kerken in alle hoeken van Nederland, voeren Johannette Zomer, hoboïst Bart Schneemann en Zomer’s eigen ensemble het Tulipa Consort werken van Bach uit, maar ook muziek van een nieuwe generatie componisten die gevraagd zijn om hun hedendaagse kijk op Bach te geven.

Over de Waalse Kerk

De kerk zal over het algemeen driekwartier voor aanvang worden geopend. U kunt voor de actuele openingstijden de het programmaonderdeel in de Agenda raadplegen. Na aanvang van het programma is er geen toegang meer mogelijk.

Toegankelijkheid

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Wanneer u met een rolstoel komt horen wij dit graag van tevoren zodat wij een rolstoelplaats kunnen reserveren. De kerk beschikt over een aangepast toilet. De consistoriekamer is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Bar en catering

Voorafgaand aan het programma en in een eventuele pauze verkopen wij over het algemeen een klein assortiment koffie, thee, fris en snacks. Er zullen soms uitzonderingen in ons programma zijn waarbij dit niet gebeurt.

Op afspraak kan voor besloten bijeenkomsten voor een uitgebreidere catering worden gezorgd. Neem daarvoor contact op met het secretariaat via info@dewaalsekerk.nl.

Eetgelegenheden in de buurt

De buurt rond de Waalse Kerk biedt veel uitstekende eetgelegenheden. Check uw voorkeuren via een betrouwbare restaurantsite.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel over de Waalse kerk 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here